onsdag 27 juni 2012

Euro-obligationer?



-Över min döda kropp!




politiken

6 kommentarer:

  1. I kväll sitter jag o.Angela och tittar på samma program i ARD,fast i skilda rum !!
    Men vi håller gemensamt tummarna för samma lag..Deutschland !!

    SvaraRadera
  2. Mi dispiace Lars, es tut mir leid!

    SvaraRadera
  3. Ja det var bittert..Men anade det redan när jag såg Löw`s laguppställning..Man kan inte gå ut och spela med nio man mot Italien..Att han sedan i andra halvlek nyttjade elva,var ju enbart ett hån mot de som hade fått jobba,för de två utbytta under första halvlek..
    0-2 är i praktiken omöjligt att hämta in,mot Italiens filmare o.maskare !!Na ja livet går vidare ,och nu får jag hoppas att "mina" spanjorer tar titeln !!

    SvaraRadera
  4. I dag är det inte enbart J Löw som är illa ute i tysk press..Angela har varit för talför vid EU-mötet,och lovat mer än hon hade tillåtelse till från Bundestag..
    Nu skippar Bundestagen hela det avtal som låg klart för omröstning.Dessutom måste hon förklara sig,och ny text måste författas innan beslut tages..och om tages !!
    Undrar om den "ryggradslöse" också tagit egna beslut,och nya kronor skall skickas ut till tunnan utan botten !!Men i vår diktatur kommer ju i så fall aldrig detta fram till oss i valboskapen !

    SvaraRadera
  5. I dag är hon efter missen i EMS-frågan halvdöd...
    Efter nästa val 2013 i Tyskland,heldöd i varje fall inom politiken...
    Så snabbt kan det gå,efter att stolt ha stått i talarstolen och slagit sig själv för bröstet...Vad lär vi av detta ?? Jo att betydande personer lättare faller från i förtid !!

    SvaraRadera
  6. Över min döda kropp......, jo jag tackar jag, så tar man livet av sig själv som politiker.

    SvaraRadera