torsdag 14 juni 2012

Demirbag-Sten och Norberg värsting- happy-go-lucky-liberaler.


Dilsa Demirbag-Sten och Johan Norberg skriver idag på DNdebatt:
"Sluta generalisera om invandrarna.Inom borgerligheten har det blivit vanligt att fokusera på invandringen som ett problem i sig. 
--------------------
Om vi inte tror på människans förmåga och föränderlighet, vad har vi då kvar av de grundläggande värden från den liberalism som skapade den fria och demokratiska delen av världen?"


Så här är det;
Den fria och demokratiska världen hade för länge sen slängt av sig det religiösa oket, som får människor att leva i stagnation, därför lyckades vi med den dyrbara demokratiseringen och att lyfta upp våra mänskliga friheter.
När vi nu har en invandring som vill återge oss människor till Gud, hur klokt är det då att fortfarande inbilla sig och tro och hoppas på "föränderlig förmåga", som de naiva mysliberalerna Demirbag-Sten och Norberg.

Förändringar kräver VILJA.
GEMENSAM VILJA.
Och SOLIDARITET.
Titta på Egypten, läs Eva-Maries berättelse direkt från livet istället.
Så fattar ni varför invandring som den ser ut idag- i motsats till den vi hade på 50-60 och 70talet- är ett problem i sig.
Även om det är en generalisering.


3 kommentarer:

  1. "Sluta generalisera om invandrarna." Helt riktigt, det är stor skillnad på slovaker och somalier, amerikaner och afghaner, italienare och irakier... En j*vla skillnad.

    SvaraRadera
  2. Där satt den! Man måste uppenbarligen var mysliberal för att missa så enkla faktum.

    SvaraRadera
  3. Vi svenskar har många olika fasetter..Dagligen läser man hur vi blir allt färre,snart är vi hotade som art.
    "Svenskar" sitter inhafterade över i stort alla världsdelar."Svenskar" går med i Al-Shaahab,utbildas i Jemen till terrorister,och hamnar i slutändan i CIA`s häkten..
    "Svenskar"blir skjutna i Bosnien,eller mördade av indianer i Sydamerika.Åter andra åker till Afrika och kidnappas.De svenska fängelserna är överfyllda med "svenskar".På den fria arbetsmarknaden,ropar man ständigt efter nya "svenskar" till billiglöner !!
    Har landet Sverige och vi "svenskar",någonsin varit så populära som år 2012 ??

    SvaraRadera