måndag 18 juni 2012

BurkTore, ännu en harmlös svensk man krossad med grovt övervåld..


BurkTore kallas han, en man som går omkring i sverigetröja och samlar burkar i plastpåsar runt hela Mölndal..
 Han pratar lite för sig själv och bryr sig inte om varken väder eller vind, gör inte en fluga förnär, och lever lycklig i sin värld.

Idag läser jag i expressen om hur denne fullkomligt harmlöse utvecklingsstörde man slagits ner besinningslöst och rånats av ett "killgäng" bakom Kållereds köpstad.
Händer och fötter var bundna och munnen förtejpad när han lämnades vanmäktigt hjälplös i ett buskage.

Först två dygn senare hittades han av en hundägare,  svårt medtagen i smärtor och förtvivlan, nedkyld och med låg kroppstemperatur.  .

Jag spyr på Reinfeldts mångkultur.
Byt namn.
Kalla denna hjärtlösa skit för avgrundskultur istället.
För när människorna i landet blivit känslokallare och vedervärdigare än bestialiska hjärtlösa maskar i helvetesgyttjan, då måste vi åtminstone våga skåda sanningen i vitögat.

Tror inte politikerna fattar förrän nån slänger dem på tippen med ett flin - ensamma, övergivna, lämnade åt sitt bittra öde i sina dyra mångkulturkostymer.







12 kommentarer:

  1. Svenne contra blatte, är vedertagna motsatser. Svenne är etnisk svensk och blatte är italienska och betyder kackerlacka. Kackerlackor är skadeinsekter med högintensiv fortplantningsförmåga. Kanske vi skulle sluta att prata så mycket och ringa Anticimex istället. Skadedjursbekämpning går på hemförsäkringen/Länsmansdjäveln

    SvaraRadera
  2. Polisen har inget signalement men eftersom Länsmansdjäveln vet förövarna är tycker jag att han/hon skall informer polisen.

    SvaraRadera
  3. Den här typen av brott är nåt helt nytt i Sverige, det har kommit de senaste åren med eskalering.
    Det ger oss en erfarenhetsmässig fingervisning så länge.

    SvaraRadera
  4. Det är frånvaron av tidiga straff, som leder fram till sådant här. Dessa ligister i Göteborg, har något allvarligt fel i huvudet. Men mest av allt lider dem av avsaknaden av väl utmätta straff, som givetvis ska öka vid grövre och flera brott. Idag får de ju mängdrabatt vid ett stort antal brott. Istället borde ju där adderas till ett påslag för många brott. Sedan skulle utvisning användas långt tidigare än idag, och vara på livstid. varför ska vi ta emot skitstövlar i landet, när det finns många som är beredda att betala för sin vistelse här. Packet kommer ju att driva bort de turister vi har varit så stolta över de senare åren.
    En sak till, åk inte till dessa skitländer på någon semester, även om det är billigt. Svält ut dom i sina egna länder, så kanske, kanske de kan få en gnutta ödmjukhet i sina dysfunktionella ärtstora hjärnor.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Olli,vem åker på semester till ett Arabland ??
      När det gäller turister från civiliserade länder,som söker sig till Absurdistan,beror nog detta på att man är oinformerade.
      Pippi Långstrumps idyll,har bytts ut mot ett"arabiskt rövarnäste",med inslag av kommunisten Mankell`s figurer.Men detta upptäcker de först, sedan de förgasats i sina husbilar,på någon P-plats.
      Rånats eller slagits ner i nya normala svenska vardagen...

      Radera
  5. Mölndal är ju känt för sig invandrarfientlighet...Så genast tror alla att det var en utlänning som gav sig på honom. Men egentligen, har vi bevis för att anta det? Det kan lika gärna vara en "blond, blåögd, svensktalande utan brytning"..
    Jag tycker det är FUKTANSVÄRT tråkigt det som hänt Tore. Men Ingenting blir bättre av att alla vi sitter & antar att det är en invandrare eller inte!

    SvaraRadera
    Svar
    1. nina:
      Hela Absurdistan är full av "invandrarfientliga"
      ,varför skulle Mölndal(av alla)avvika ?? Personligen utgår jag från realiteterna,som visar att 9 av 10 sådana dåd,kan tillskrivas mångkulturen.Senast såg vi ett exakt likadant vid Kortedala Torg !! Men nästan hela landet kan ju stolt visa upp,samma uppträdande mot oss
      "otroende svennar"
      Om man sedan som i detta fall,rånar någon på pantburkar,eller som sker mot kvinnorna,svåra våldtäkter tycks intressera allt färre....i "vår" grå vardag.

      Radera
    2. "invandrarfientlighet" är du en svenskhatare som anser att det inte finns (och än så mkt värre) "svenskfientlighet" riktad från invandrare till svenskar genom rån, våldtäkter, misshandel och mord?! ditt uttalande är pinsamt, finns det "invandrarfientlighet" så är det kanske belägg bakom det?? jag har sett tillräckligt med skit för att akta mig för främlingar, och det är inget jag skäms för!

      Radera
  6. @Nina
    Den samlade kompetensen på Internet vet när det är det ena och det andra. Hade det varit din ljushåriga lintott Emil med sin griseknoe, så hade Ljugmedia rapporterat sakligt, och poliserna hade sprungit över varandra i ivern att få visa det svenska våldet mot (de gamla) och Rosenbad hade redan bjudit in till presskonferens om vad man kan göra mot det vita våldet i samhället.
    Har något av detta hänt Nina?
    Om inte så är det 99,99% säkert att förövarna har en vidrig människofientlig inställning, som bara islam kan få fram, med så kort varsel som ett par dagar.
    Erfarenhet slår oftast ungdomligt oförstånd, och dålig information om verklighetens människor.

    SvaraRadera
  7. Lite underhållande läsning

    https://www.flashback.org/t1895870

    SvaraRadera
  8. Är du Nina en riktig göteborska, du vet en sån som Ada som kan ta och ge en saftig replik på en svår fråga med ett leende på läpparna. I så fall ska du få ett bra förslag av mig.

    SvaraRadera
  9. Finns du på riktigt Nina?

    SvaraRadera