onsdag 6 juni 2012

Är Grums kommunchef Annika Lomarker skyldig till hatbrott?



Ni har väl alla läst om dagens Hårresare från Grums?
Det handlar om svenska familjer som bott i samma trappuppgång i 43 år, men som nu kastas ut
Därför att Grums kommun bestämt sig för att göra om hela trappuppgången till ett boende för unga illegala invandramän.

Jag tänker att Annika Lomarker handlar djupt etniskt diskriminerande.
Och att om det vore precis tvärtom skulle hysteriska Expo, Aftonbladet, Expressen, Sydsvenskan, SN, DT, Kristianstadsbladet, Ystads Allehanda och resten av dom som bara gillar olika, samt Ullenhag, Lööf och Reinfeldt startat nya hatrubriker och krigslöpsedlar om svenska rasister och okulturella Breivikare och främlingshatare.

Och Benny Pedersén föreståndare för HVB-hemmet där flyktingarna bor nu, skulle inte fördöma ilskan och förtvivlan hos de utslängda. Utan gråta tonvis med krokodiltårar i TV 4 och SVT.
Om allting vore tvärtom.

Försökte gå in på DO och anmäla Annika Lomarker för etnisk diskriminering, men det är bara den drabbade själv som får/kan anmäla. Bilden på DO ger oss f.ö en vägledning om vilka som det kan löna  sig för att kontakta DO......





newsmill fria tider avpixlat

5 kommentarer:

  1. Kvinnans list har övergått mannens förstånd, och nu har vi det som vi har det i det som en gång var landet lagom, och som snart är på obestånd.
    Moders (Sveas) kärlek?

    SvaraRadera
  2. Grums kommunchef Annika Lomarker antyder att det finns "bestämmelser" att ta över svenskars lägenheter, bostäder, (expropriering) och ge dom till "flyktingar). Finns det lag på det? Nån som vet som läser den här bloggen?

    Att svenskar som bott i över 40 år i sitt hem beordras av kommuntjänstemän att flytta till förmån för illegala flyktingar eller "flyktingar" överhuvud taget framstår för mig som hänsynslöst diktaturbeteende och fascism. Jag blev extremt bestört när jag såg och hörde vad kärringen sa. Denna madam skall röstas bort från alla politiska uppdrag och jagas ur kommunnen och smörjas med tjära och fjäder.

    Stödjer hon sig på en lag så är det oerhört bedrövligt och jag vill veta vem/vilka som skapat/skapar såna lagar.

    A C

    SvaraRadera
  3. Lomarker är ju både kommunchef och VD för Grums hyresbostäder. Tro fan att hon gör detta, hon kommer tjäna en jävla massa pengar på dessa "barn"!

    SvaraRadera
  4. Givetvis, var och en står sig själv närmast i politiker-kåren. Men är detta tillåtet? Syna madamen i sömmarna!!

    SvaraRadera