tisdag 8 maj 2012

Skämmes alliansen för samhällsomstörtande verksamhet.



Alliansen vill se förlängd skolplikt för invandrare.
"Invandrare"?

Sverige har haft en god, integrerad och mycket positiv arbetskraftsinvandring i evinnerliga tider - utan att för detta behöva ändra på landets lagar och regler.

Men nu.
Regeringen föreslår kunskapsprov i samband med ankomsten till Sverige,  även andra bedömningar ska ligga till grund för att eleverna ska hamna i rätt årskurs..
Jan Björklund säger dock samtidigt, att det är socialt orimligt att hamna en eller två eller fler årskurser under sin ålder. Tolvåringar ska alltså inte kunna gå med åttaåringar.
ÄVEN om kunskapsnivån är åttaåringens.
Så????????
Hur sjutton ska politikerna reda ut denna soppa de själv snott ihop.


Vi ser tydligt hur politikerna smyg-omdanar vårt homogena samhälle till  två parallella.
Ett närande med svenska lagar och regler.
Och ett tärande med andra och särskilda hänsynstagande, helgdagar, specialregler för bön, ramadan, mathållning, klädsel, simskolor, skolgång, gymnastikundervisning och könsapartheid.


9 kommentarer:

  1. Berättigade frågor. Björklund är ändock den partiledare i Alliansen som fått upp ett öga på glänt medan de andra kniper igen hårt. Förhoppningsvis så ryker hemspråksundervisningen först så kanske man lär sig svenska.

    ID-kontroll, ålderskontroll, hälsokontroll, fingeravtryck och DNA-prov borde vara förutsättning för att ens få stiga iland och söka asyl.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Att Björklund skulle reagera på den förda invandringspolitiken är rena skämtet. Han försöker bara fiska i grumligt vatten. När det kommer till kritan är Folkpartiet ett av de mest invandrarvänliga parterna, men det vågar man inte gå ut med officiellt. Det där med svenskakunskaper för att få medborgarskap skulle man aldrig stå för när det verkligen gäller.

      Radera
  2. Jag håller med dig Argus men man kan undra hur länge och hur mycket vi skall krumbukta oss för att Sverige skall passa hela jordens befolkning?
    Eva-Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. För min del hade det gärna fått upphöra 1985. Det realistiska svaret är att det inte finns något regeringsfähigt alternativ, ännu. Kontras som finns i riksdagen är inte pro-svenska, de är anti-muslimska. Och de mentala kalhyggena med motoriska störningar i högerarmen med diverse obskyra beteckningar ska vi inte ens tala om. Om vi bara visste syftet bakom denna kulturrevolution så kanske vi kunde stoppa dem enklare.

      Radera
  3. Det här är bara början av den totala kollapsen, Björklund ser -men vad sjutton ska dom göra?
    Nyss på aktuellt sitter en invandrad ung man och säger att han behöver en egen person bredvid sig i skolan.För att förklara allt som han inte förstår. Vem ska betala alla resurser som krävs för förda politik?

    SvaraRadera
  4. Det tärande samhället, med skola, vård och omsorg, behöver vi. Det som du här beskriver är en frätande del av samhället!!!!

    SvaraRadera
  5. "Mannen som förespråkar allt som inte funkar."
    Sa Jonas Sjöstedt om Björklund, i söndagens debatt i Agenda, där alla ställde upp, men ingen vann, som kärringarna i byn som ställde upp i en skönhetstävling.
    Björklund ser lika säker ut på sin sak oavsett.
    Men Sjöstedt kastar sten i glashus. Kommunismen är bra i teorin, men funkar inte heller i praktiken.

    SvaraRadera
  6. "förespråkar allt som inte funkar.." gäller inte det hela gänget i vissa fall??

    SvaraRadera