söndag 13 maj 2012

SD vinnare - KD förlorare.

För mig är det ett höjdarbetyg på svenska folket.
Trots allt är vi fler och fler som avvisar människor och partier som mobbar, trakasserar och tyranniserar.




MPs mainstreammedia har inte oväntat en massa svammel om orsakerna till den SD- framgång de absolut vill blunda för:
-"Dagens uppgång beror säkert på den uppmärksamhet som SD-ledaren Jimmie Åkesson fick under partiledardebatten i söndags."

Fick inte alla partiledare uppmärksamhet under partiledardebatten?



SvD

7 kommentarer:

  1. I politiken har man lämnat ett helt hav för SD att fiska i. Om kaptenerna på fyraprocentsfartygen sätter kurs mot detta hav kommer de att få fångster som de aldrig kunnat drömma om.

    Kulturmarxismen har firat brakseger efter brakseger i samhällsomstörtning ända sedan dess fula tryne började skönjas för hundra år sedan. SD har för mig att bevisa att de inte är ytterligare ett stunt från kulturmarxisternas sida ungefär som när man skickar ut medlöpare att skriva idiotiska kommentarer som gör att kommenteringen stängs ner.

    Tills vidare så sorterar jag i SD i kategorin "fiendens fiende" och hoppas att ett anrikt parti ska vakna ur törnrosasömnen fram till 2014.

    SvaraRadera
  2. Argus! Läs Carinas underbart avväpnande svar under svarta tavlan. Tänk vad bra ett enkelt och avväpnande svar kan vara. Det är sånt man vinner val på. Go Carina Go!

    SvaraRadera
  3. Ollie, goding!
    Argus, om SD inte släpps in, och bara fryses ut hur ska de då nånsin kunna bevisa nåt?
    Dags att ge dem samma chans som alla andra uppstickare med goda ambitioner. Att något anrikt parti plötsligt skulle börja lyssna på folket - det har åtminstone jag tappat hoppet om.
    Så för mig, liksom för många många andra, blir det att vända ryggen åt den förljugna maktfullkomligheten, och protestera med hjälp av fötterna.

    SvaraRadera
  4. Sd på fjärde plats blåses upp av Aftonsopan och annan fulmedia.Det är väl ingen nyhet!Sd har legat på denna plats sedan valet med ett par fluktueringar.
    Det finns tydligen indikationer på att något kommer till att hända i landet ,eller har hänt som skall döljas till varje pris.Här ligger helt klart en hund begraven.Fulmedias tid är snart ute ,Good riddens!
    Dessa storljugande journalister kommer med sitt försvinnande,in i glömskans skuggor,inte lämna något mer efter sig än pyset av en Kolibrifis!Katinka Glahd.

    SvaraRadera
  5. Katinka Glahd:
    Just din mening "indikationer på att något kommer att hända",har jag också kännt sedan en tid tillbaka...
    Men vad denna nya strategi innebär,kan jag ännu inte förespå..Tydligen har man tillfälligt sökt sig tillbaka i sina nästen,för att överlägga om nya "djävligheter"...
    Med tanke på deras kopiering av gamla DDR`s lagar och förordningar,kan nu det minst otroliga inträffa !!!

    SvaraRadera
  6. Jag har haft onda föraningar förut.Sade till mina vänner våren 2003 att det kommer att ske ytterliggare ett brott mot någon myndighetsperson inom en snar framtid.
    Anna Lindh mördades den 030911.
    På kvällen efter det- att hon knivskurits svårt på eftermiddagen- pratade jag med en vän i telefon.Vi diskuterade naturligtvis vad som hade hänt.
    Hon lever inte till morgonen det känner jag på mig -var min fasta övetygelse. Jag fick rätt.
    År 2005 lät myndigheterna genomföra en stor bostadsundersökning för att utröna jur svensken i gemen bodde.Trots att en liknande undersökning gjorts bara något år tidigare och som utvärderades och stöttes och blöttes i media.Motståndet mot den nya undersökningen låg där hela tiden som en svart ton i folkets undermedvetna.Den kändes helt enkelt farligt för integriteten och många protesterade genom insändare både i media och nätet.Konstigt att ha två så stora ,kostsamma undersökningar på samma subjekt
    Denna senare utredning har ALDRIG redovisats någonstans eller kommenterats i några sammanhang.
    Hade redan då en känsla av obehag och vägrade lämba in några uppgifter.Fick flera påminnelser om detta men de uteblev så småningom.
    Men nog ligger resultatet av denna undersökning någonstans för att kunna plockas fram när våra bostäder skall konfiskeras för att överlämnas till den importerade valboskapen,som i all sammanhang går före svenskarna och deras intresse.Huvaligen,märk mina ord.
    Ni som sitter på stor yta och många rum,sälj nu och flytta till en liten stuga iskogen,där ändå aldrig någon kulturberikarre kan tänkas vilja bo.Det är snart för sent att ändra på vad som komma skall.Det har bestämts utav våra "förtroendevalda" över våra huvuden.
    Det är en klen tröst att även de och deras barn och barnbarn kommer att straffas i ett Sverige som får Genenna att framstå som Bullerbyn och dess lyckliga,ovetande invånare.Huvaligen!Katinka Glahd.

    SvaraRadera