torsdag 3 maj 2012

Redan? Svenskförtrycket börjar tidigt i år.

Vårt stolta kristna kulturarvet är mycket, mycket mer än religiös tro, men det begriper inte rektor Peo Fahlström i Mönsterås och många andra korrektrabiata och intoleranta företrädare för skolorna.
Så nu är den sagolikt vackra och stämningsfyllda traditionen där ett minne blott för många, många, många besvikna elever.

Gå med i F acebookgruppen, och visa stöd för traditionella skolavslutningar i kyrkan i Sverige.

östran

2 kommentarer:

  1. Tråkigt när man p.g.a. vänsterutexaminerade ledare i skolorna,låter våra äldre värdegrunder bli minnen blott...
    Kan inte undvika att återigen påminna om,hur man i forna Öst-staterna med alla medel,sökte skuldbelägga dem med kristen tro.
    I stället infördes en typ av helgondyrkan,för Lenin och andra kommunistledare.Konfirmation avskaffades,och "Jugendweihe"infördes.14-åriga skulle under högtidliga socialistiska former, upptas i de vuxnas skara.Sprit och fest i familjerna och bland de 150%,även besök på en särskild utvald "hjälteplats",för avlidna socialister..där en nejlika lades ner !!
    För er som kanske åkt genom DDR,under dessa år av okkupation,sitter nog liksom hos mig,minnet kvar av förfallna kyrkor och gravplatser,där ogräset växte vilt!!
    Nu är vi på väg mot sammma tillstånd i Sverige,men utan yttre tryck,och med de ansvarigas goda minne...
    Ansvar för vår uråldriga kultur,och ett gott uppförande,liksom känslan av gemensamhet,skall med alla medel förgöras..Man har redan nu kommit en bra bit på vägen...

    SvaraRadera
  2. Vem har givit skolan mandat att sno vår historia och tradition och ersätta den med något de valt???

    SvaraRadera