torsdag 17 maj 2012

Likheten inför lagen, Attefall??

Civilminister Stefan Attefall välkomnar att stödet till de moskéer vars personal uttalat sig lagvidrigt utvärderas, men varnar nu för konsekvenserna:
-"Trossamfunden riskerar att bli mer slutna om vi rusar ut och trycker till dem"
Ursäkta mig, herr civilminister?!?

Har herr civilminister noll kunskap om svensk lag?
Så här står det i 2.kap. Om tillämpning av svensk lag,
Paragraf 1.
För brott som begås här i riket dömes efter svensk lag och vid svensk domstol.

Men om vi "trycker till dem" riskerar dom att bli mer slutna.
Om lagen säger kom till svenska skolan, så slipper somliga barn, för annars kommer de inte.
Om lagen säger att halalslakt är förbjudet, så kanske somliga gör det ändå.......

En grupp i vårt samhäll, som konstant kräver avsteg från den lag och ordning som vi andra tvingas respektera utan några som helst undantag, behandlas med silkesvantar av regeringen.
Det kan leda till svåra konsekvenser när två världar möts.







SvD expressen expressen





12 kommentarer:

  1. Idiotiskt men typiskt svenskt.
    Extremister begriper inget annat än hårt mot hårt. Allt annat ses som svaghet från motparten.

    SvaraRadera
  2. Die Dumme Schweden har aldrig kommit mer till pass, riksdagsmän som är för byxis att stå upp för Sveriges lag.
    Har aldrig hört på maken.

    SvaraRadera
  3. 7-klövern har ju under många,många år fört hela svenska folket bak ljus..Nu när deras lögner och läror alltmer avslöjas som falska,är det naturligtvis svårt att finna lämpliga försvarsord för de ansvariga..
    Sådana kallduscher och den fräckhet som "de korrekt skolade PK" har avslöjat, ingick ej i deras strategi,långt mindre fantasi !
    Men frågan är,varför har vardagens sanna bild i"vårt" samhället,nu getts tillstånd att visa upp sitt rätta jag ??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag undrar det samma. Jag är misstänksam och till viss del skeptisk. Inte kan det väl vara så att muren börjar bli underminerad och krackelera. Eller är det bara olyckliga omständigheter för PK-maffian. Försöksballonger som har slagit snett? Skogis.

      Radera
    2. Skogis:
      Själv har jag senaste tiden tyckt mig se,att en typ av åsiktsförändring är på gång.Men har också försökt finna orsaken till denna.Letar fortfarande !!
      Har t.o.m funderat i riktning att en form av epedemi,(av svårare slag)kan ha drabbat delar inom 7-klövern..
      Eboli är ju en sådan tänkbar,som mestadels importeras från Afrika och lär ha ett ruskigt smärtsamt förlopp,innan döden slutligen inträffar.

      Radera
    3. Hörru-du, Å´Månsson - frånsett det något makabra i din fundering angående ebola, så gav du mej gott skratt. Angående åsiktsförändring, så får jag väl se tiden an och lämna spekulationerna åt mer intellektuellt lagda personer än jag själv. Skogis.

      Radera
    4. Skogis:
      Läs gärna min kommentar under "Får jag presentera" längre ner...
      Då inser du varför jag förmodar en neuro/psykisk epedemi..
      Då sådana fall i normala regeringskretsar, kan ha mycket allvarliga följder.(se Grekland)Detta ledde mig vidare mot min tes,att en svår sjukdom typ Ebola..kan ha
      drabbat,delar av de sju styrandes skara !(eftersom landet importerar allt mer från Afrika)
      Men naturligtvis kan det också ha sin grund i avsaknad,av en allmän normal skolgång !!

      Radera
    5. En mycket välvillig tolkning av herr Ullenhags önskan om att utbilda imamer skulle ju kunna vara att han vill upplysa dem om svensk lagstiftning. Men att det skulle få något genomslag vad gäller att prioritera svensk lag före sharia eller vad som nu gäller för imamer, det tror jag nu inte på.Vad gäller sjukdomar hos våra politiker inom sjuklövern, det kan man bara spekulera om. Någonting är det, helt klart och någonstans söderifrån kommer den nog. Din gissning är så god som någon. Jag själv skulle gissa på något som rubbar verklighetsuppfattningen. En mutation av sjukdomen tror jag heter genusvansinne. Men min åsikt kan naturligtvis också ha sin grund i avsaknad,av en allmän normal skolgång !! Skogis.

      Radera
  4. "– Det som händer är att vi får se om församlingarna själva gör någonting. Annars får vi se över om ska stoppa bidragen till respektive församling, säger Max Stockman, handläggare vid SST, nämnden för statligt stöd till trossamfund"

    Uttalandet är magnifikt i sin enfald. Hur har man tänkt att kontrollera att församlingarna gör någonting? Fråga imamerna? Skicka in handläggare i tält och med dolda mikrofoner?
    Ack heliga svenska enfald.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skriver under på det om den heliga svenska enfalden. Det andra också, för övrigt. Skogis.

      Radera
  5. Like - debatt på bloggen, youhou!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Carina. Den här debatten liknar kanske mer en diskussion hos SJ. Dvs. en skendebatt. Jag känner att jag är rörande överens med de övriga debattörerna. Det är möjligen sjukdomsbilden som skiljer. (Jag kunde inte motstå att skriva så). Det är förstås inte våra sjukdomar det gäller, utan våra PK-politikers. (Kanske bäst att förtydliga, där). Och, inte att förglömma, PK-media m.fl. Nu får det väl avrundas för idag. Skogis

      Radera