måndag 21 maj 2012

EU-politikernas fundamentala svek mot världens muslimer.


De som flyr från islams diktaturer ska inte behöva finna den här.
I vårt tidigare så fria och demokratiska Sverige.
Ge dem en fristad - utan moskéer, minareter, speciella skolor och islamistisk fundamentalism.










Jag efterlyser sanktioner mot europeiska politiker.
Läs mer här.

4 kommentarer:

  1. Det var befriande att läsa Carina. När jag tog upp hedersmord i vår eminenta lokaltidning Somalianytt(SN)2006-2010 ungefär, så svarade Vänstertrjkan att det inte fanns några hedersmord, utan all kvinnomisshandel skulle behandlas på samma sätt. Det gick så långt att om jag skrev ordet hedersrelaterat på något sätt, så fick dem mina kommentarer borttagna. Sedan blev det så många att de blev tvungna att erkänna att det var två rätt skilda saker, och numera slipper man censureras på grund av detta.
    Det ska bli roligt att se fortsättningen på det här. om det nu blir någon?

    SvaraRadera
  2. Helt rätt Carina.
    Det finns många kvinnor som flytt från det religiösa muslimska förtrycket men dessa kvinnor skiter man i för religionen har på något konstigt sätt lagt sig som en våt filt över Sverige.

    Jag känner en kvinna som flytt från Iran och hennes förklaring till de svenska politikernas eftergifter åt muslimer och islamister är att politikerna är rädda. Rädda för att annars spränger muslimerna sig och andra.
    Eva-Marie

    SvaraRadera
  3. Hej kompisar från Petterssons eminenta sanningsblogg!
    Ja detta är bedrövligt, det är inte de invandrades fel att det går åt helvete med vårt land - det är framförallt de beskäftiga nollorna i makten och politiken.?

    Har du redan hunnit träffa dotera, Eva-Marie, tur att du hinner med familjen också i jakten på de losers som styr Malmö.
    Och Olli, keep up the good job, SN står för diktatorisk konformism, av det värsta slagen t.o.m för Sverige.

    SvaraRadera
  4. Eva-Marie, jag är inte helt säker på att de, (ansvariga politiker) är så rädda om andra, dvs. oss "vanliga dödliga". Kan det generera röster så är det väl okej att åtminstone till synes skydda de etniskt svenska medborgarna. Annars är det nog så att vi får svälja den beska medicinen och för övrigt skylla oss själva för att vi inte anpassar oss till det "nya Sverige". För övrigt tror jag att deras eget och sina närståendes skinn, det skyddas dock så gott det går. Inget konstigt i det, egentligen. Det är hyckleriet man retar sej på. Jag är ganska övertygad om att utöver rädslan för sin egen hälsa, så är rädslan för att inte vara politiskt korrekt den helt dominerande. Tänk, den skam och nesa det skulle vara att bli anklagad av vår eminenta massmedia att vara främlingsfientlig. Eller (OH, FASA, tänk Skriet av Edvard Munch) att hysa samma värderingar som Sverigedemokraterna. Skogis.

    SvaraRadera