tisdag 22 maj 2012

Glädje i Sverige idag.



Dop idag av Sveriges nya lilla prinsessa.
Jag önskar av hjärtat den lilla Estelle ett lyckligt liv i fred och frihet.

Men det finns obehagligt populistiska twittrare.
Inte ens en stor dag som idag kan dom knipa igen.
En av de enfaldigaste är Albin Dahlén. Han twittrar:
"Dagen till ära nu när Estelle ska döpas tkr jag att vi tar & avskaffar monarkin. Alla har rätt att leva i frihet."                                                                          Han tillhör samma garde som inte ser det kvinnoförtryck som väller in över Sveriges gränser varje dag.


newsmill

2 kommentarer:

  1. Lilla Estelle,tycks ha utlöst en födelseboom...I dagens nätupplaga av GT,framgår att vi "svenskar ökar rekordartat"..
    Redan 2018 väntas man passera 9.999.999 levande i kalla Norden..
    Det som förvånar mig en aning är,att de för någon månad sedan skrev,att vi SVENSKAR blir allt färre...Men i vår moderna tid kan ju allt vända rekordsnabbt !!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är skrämmande hur massmedia svänger fram och tillbaka som det passar för stunden med uttrycken. Hela PK-Sverige, för övrigt. Såvitt man sett senare år finns det inte ett uns kvar av hederlighet och ansvar kvar. Inte mot etniska svenskar i alla fall. Det är väl är tillåtet nu att använda det uttrycket, när Reinfelt har gjort det. Invånarantalet ökar, etniska svenskar minskar, pensionerna minskar, skolan håller på att klappa ihop och enklaver poppar upp lite här och var. Eländes-exempel saknas ju inte. Framtiden känns inte trygg precis. Allt hopp ställs till SD. Det känns inte som om PK-Sverige tänker ta något som helst förnuft till fånga även om det kunde skönjas en liten spricka efter att programmet med rådgivande imamer sändes. Räcker det med SD? Kan de bli stora nog? Jag är inte helt säker, men hoppas på ändå på en vändning. Estelle, med familj, får jag önska en så bra framtid det går och önskar att Albin Dahlén med sina gelikar kryper tillbaks under den sten där de hör hemma. Skogis.

      Radera