onsdag 30 maj 2012

Sinnessjukt.

Framstående forskare på KI blev svartsjuk, skar av sin unga frus läppar som straff, och  åt sen upp dem för att det inte skulle vara möjligt att kirurgiskt sy dit dem igen.
Hur sjuk kan världen bli?

Brottet sägs vara skamrelaterat.
Och nu trillar tioöringen ner:

Niqabs är optimala för att dölja alla lemlästade och misshandlade kvinnor.


friatider

6 kommentarer:

  1. Det finns många som har en psykopatgen.
    Och hur de har blivit behandlade som barn, kan avgöra hur de blir senare i livet, antingen seriemördare, på ont (varav slaktare är en typ), eller kirurg, på gott.

    SvaraRadera
  2. Döm om min förvåning,när jag i dag upptäckte att detta VERKLIGEN skett !!
    Nu skall man ju inte förvånas av nya mångkulturens seder och bruk.Men vaaarrr går gränsen ??

    SvaraRadera
  3. Herr Månsson ska inte vara såååå ironisk som han är ibland. Hur ofta hör man inte till och med av infödda Absurdistanier, att hen säger att hen är så söt så hen vill äta upp hen. Har du någon statistik om hur många som blir uppätna på så vis i Absurdistan Måååånsson.

    I USA såg jag att en neger hade suttit och knaprat på en människa, som fortfarande levde. Så du ser att det numera nästan är en ny folkrörelse i vardande.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Olli:
      Själv misstänker jag att denna urgamla tradition,som redan Kajsa Warg skrev om i sina rezept.Man tager vad man hafver-,har återuppstått i takt med att gammla"fattigsverige",fått sin renässans i samband med nya massinvasionen !!
      Men du måste väl ändock erkänna Olli,att kannibalism sedan tusen år eller mer,varit mycket sällsynt i Norden..Hellre skulle jag ätit katt,än gett mig på en anhörigs avskurna läppar !!
      Men just här ligger kanske tjusningen i det nya mångkulturella Absurdistan,med främmande smaker på exotiska gaturestauranger...

      Radera
  4. Nu har ju inte jag levt så länge som du, såååå jag passar!

    SvaraRadera
  5. Äter du Kebab eller Falafel så finns det nog med en hel del exotiska djur i kompotten. Själv äter jag inte något av skiten.

    SvaraRadera