tisdag 8 maj 2012

Bättre reklam kan inte Avpixlat få.



De korrektaste och vulgäraste medierna i Sverige har nu hittat sitt gyllene ögonblick att med alla medel försöka krossa en nätsajt, Avpixlat, som öppet berättar alla de sanningar som  mainstreammedierna anser sig ha rätten att förtiga för oss svenska läsare.

De skrajset kissnödiga journalisterna Anders Lindberg, aftonbladet, Daniel Lagerqvist, expressen och Martin Jönsson, SvD använder sig nu av en galen mördares rättegång för att skrämma och avskräcka läsare från en allt för framgångsrik konkurrent om ordet.
 Det ord som de tills nyligen hade upphöjd ensamrätt på.

Genom en intensiv skrämselkampanj kallar de nu avpixlat för "hatisk" och "rasistisk hat-sajt".
Själv antirasist läser jag den sajten, precis som många, många andra, och fler och fler och fler som insett att PKprssen lurar rumpan av mig.  
Hat och rasism?
Inte alls.
Men sanningen, även den som är naket obehaglig och inte tillrättalagd av PKetablissemanget.

Så har ni inte tagit för vana att gå in på avpixlat varje dag, och ni verkligen vill veta tingens sanna ordning - gör det - börja redan idag, läs avpixlat!

Om något hetsar medborgare, så är det att omyndigförklaras av propagandamedia.

4 kommentarer:

  1. Det är så illa idag att man måste surfa runt, ofta på sidor utanför Sverige, för att få rena på vad som händer utan lögner och omskrivningar.

    För mig är det så nedslående och obehagligt att jag inte läst Aftonbladet och Expressen på flera år utom för att förstå sammanhanget då något länkar till dem, samma sak med TV4. Svenskan och lokaltidningarna går fortfarande att tro på i viss utsträckning medan SvT och SR är på väg söderut i förtroende.

    SvaraRadera
  2. Trodde aldrig detta skulle kunna vara möjligt i mitt land.

    SvaraRadera
  3. Jag tar tillbaka det jag sa om SvD, jag har fått ett antal verkligen försynta kommentarer borttagna de senaste dygnen inklusive en där jag fråga en som kommenterat min kommentar om vederbörande uppfattat något anstötligt. Om det är PMS eller supermånen lämnar jag till andra att spekulera över.

    SvaraRadera
  4. Då är vi eniga även där. Jag är svartlistad sedan länge på SvD, alla mina bloggar "försvinner" vilken artikel jag än länkar till.
    De är en skam.
    Jag känner dessutom dig så väl från min blogg att jag omöjligt tror att du skrivit nåt som väcker anstöt.

    SvaraRadera