fredag 20 april 2012

Sociala medier...




...är dom inte i själva verket helt osociala.

4 kommentarer:

  1. I mångt och mycket ja. Är det inte roligare att prata med folk på riktigt istället via twitter/Facebook och allt vad det heter? Apropå Facebook så har South Park en bra episod om det. Dvs det handlar kanske mer om status än en önskan om kommunikation.

    /Plutten

    http://www.southparkstudios.se/full-episodes/s14e04-you-have-0-friends

    http://www.southparkstudios.se/full-episodes/s14e04-you-have-0-friends

    SvaraRadera
  2. Saknar southpark, Plutten - försvann när min yngste son flyttade ut. Sätter verkligen fingret på hur crazy världen är...

    SvaraRadera
  3. På tal om medier,läste jag just nu att "yngre generationen",som är "internetberoende"får grå hjärnceller...På sidan 111 i dagens Text-TV,framgår hur farligt det är att svika PK-pressen/STATS-TV och de andra "korrekta"...Vi som finner våra dagliga nyheter via nätet,riskerar att liksom "drog-och alkoholberoende",en minskning av hjärnytan med 10-20 % !!!!! Men om denna sensationella nyhet i verkligheten,kan rädda de "korrekta medierna" och deras kommande undergång,tvivlar jag starkt på....Men visst kan man kanske skrämma några tillbaka i fårflocken !!

    SvaraRadera
  4. Läste för inte så länge sedan att pensionärer som använde internet var betydligt mer på alerten än folk som ej gjorde det.
    det var alltså menat att syfta på surfandet.
    Kanske höll de sig piggare även i övrigt....

    Skepparn

    SvaraRadera