fredag 20 april 2012

SM i kulturkrocksfabuleringar.

Mariannelundgrymheterna tar aldrig slut för den arma drabbade kvinnan.
- Morteza Afzali, 20, dömd för grov våldtäkt och medhjälp till grov våldtäkt till sex år och sex månaders fängelse samt utvisning.
- Aziz Ahmad Mohammadi, 33, dömd för grov våldtäkt och medhjälp till grov våldtäkt till sex år och sex månaders fängelse samt utvisning.

Båda förbjuds återvända förrän april 2027.

Morteza Afzali och Aziz Ahmad Mohammadi överklagar nu domen och hävdar att de inte tvingat kvinnan till sex och beskyller henne för att ljuga. De bestrider även skadeståndskravet och utvisningsbeslutet.
Here we go again:
Kvinnan tog med sig åtta ovilliga afghaner till deras boende, tvingade upp deras snablar en efter en, kastade sitt sköte över de snälla och oskyldiga männens organ, små pussmunnar och oknutna händer, med sådan ursinnig kraft att hon råkade gå helt i bitar både fysiskt och psykiskt.

Är denna maskliknande ynkryggighet och dessa förnedrande osanningar inte heller kulturellt betingade, skitkärringar i Mariannelund?

5 kommentarer:

  1. Så gärningsmännen anser att det inte bara är män som blir galna av avsaknaden av burka eller niqab? Detta borde tydligt visa för vår politiska klass att män med denna kulturella bakgrund sannolikt aldrig går att reformera så att är säkert för samhället att släppa in dem.

    Tala med bönder på bönders vis och med de lärde på latin. (*snipp*, *snipp*)

    SvaraRadera
  2. Europa börjar vakna, Sverige zzzznarkar gott.

    SvaraRadera
  3. Helt galet att de tillåts fortsätta. En av de som dömdes har ju varit misstänkt för våldtäkt tidigare men det gick aldrig till åtal fastän det fanns massa bevis.

    Antar att du inte missat denna artikeln men där finns ännu mer sjuka omständigheter kring Mariannelund med: http://www.realisten.se/2012/04/11/festlig-stamning-nar-afghanerna-gruppvaldtog-svensk-kvinna/

    SvaraRadera
  4. Tack, Lars E, ska genast läsa!

    SvaraRadera
  5. Ja nu vet jag inte vem man skall tro längre ...'
    De få invånare som härdar ut i denna förgätna by,mitt i mörkaste Småland,är ju enl.Orrenius (Ex),helt tillfreds med sina främmande varelser,så länge de säger "Hej"..
    Nu tyder mycket enl.afghansk sed,på att de "stackars" förövarna av detta gräsliga brott,har utsatts för en "kvinnlig våldtäkt"...och därför överklagat domen !!
    Ur led är tiden,och allmänheten tydligen förd bak ljuset !!

    SvaraRadera