fredag 6 april 2012

Mystiken tätnar.


Efter Kortedalamisshandeln på ett torg mitt på dagen fullt av människor, hjälpte ingen det ensamma oskyldiga offret, kunde vi läsa om i tidningarna.

Men så plötsligt efter en veckas tid så dök det upp en gåtfull man från övervakningskamerorna, en man med "somaliskt utseende", som ingripit och försökt rädda hundägaren undan de råa sparkarna och dödliga slagen," med stor risk för sitt eget liv."
En sann frälsare.
Jag fick bara se mannens svarta fina skor i ett inslag på nyheterna.
Rösten berättade att han tänkte gå till demonstrationerna idag med en svensk flagga.

Så nu är jag jättenyfiken på hur han hjälpte Cedvander, hur han kontaktade polisen och hur han ställt upp som vittne.
Och väntar nu tålmodigt på att Han ska återvända.



GP

6 kommentarer:

  1. Vilken tillfällighet att just en "man med somaliskt utseende",råkade komma förbi..Nu hjälpte detta inte offret speciellt mycket,men ur PK-pressens synpunkt,mycket lägligt...Det som förvånar mig en aning,är att det skall behövas en hel vecka för att framkalla filmen !!

    SvaraRadera
  2. Man framkallar inte bilder från övervakningskameror. Man granskar bilderna som tagits. Vilken otur för er SDare att det var en invandrare som hade mod att försöka hjälpa den utsatta mannen.

    SvaraRadera
  3. Vilken otur för Cedvander att det var en grupp "nybyggare" han tilltalade och därför fick sitt kranium insparkat och ligger i koma.

    /HellBoy

    SvaraRadera
  4. Anonym:
    Är du helt säker ?? Inte behöver det väl dröja en hel vecka,innan man finner en neger från Afrika,på ett så modernt hjälpmedel ??
    Eller väntar man kanske avsiktligt liksom vid pokerspel,att visa upp sitt ESS !! I så fall är nog läsarens politiska tillhörighet egal !!

    SvaraRadera
  5. Åh vad dom är hatiska dom där anonyma vänstermänniskorna.
    Själv är jag opolitisk, men som nåt slags allmänt straff i Sverige idag träs man SD över hela sig, bara man yppar ordet somalier.
    I deras märkliga ögon är SDare värre än mördare, ligister och kriminella och gruppvåldtäktsmän. Tills de själv råkar ut för nån....

    SvaraRadera
  6. Otur att det var en somalier...????
    Fanns det några andra på torget?

    SvaraRadera