söndag 8 april 2012

Jan Helin har dessvärre inte fattat nåt.


Idag gör Jan Helin upp med alla besvikna aftonbladetläsare som han klumpar ihop som Sverigedemokrater, nazister oxh rasister, under rubriken: "Ditt kladdiga hat leder till mörker".
Allt på grund av en idiot som skickat sitt kladdiga bajs i ett brev hem till chefredaktören.
-"Vi -aftonbladet - anses utgöra en konspiration av politisk korrekta som inte säger som det är; alltså att invandrare slår svenska pensionärer sönder och samman, är en del av problemet."
skriver Helin och låter både betryckt och djupt missförstådd.
Men.
Jag vill hävda att det är din tidnings förljugenhet som leder till mörker.
Politisk korrekthet, PK, Jan Helin, i fallet med ditt aftonbladet innebär tragiskt nog att journalistiken och åsikterna enbart syftar till att minska negativa konsekvenser med den svenska massinvandringen.
Och som beskriver ett slaviskt jasägarmaner som fogligt följer den "rätta" trenden i samhällsdebatten, och som räddhågset lyder rådande tillåtna politiska värderingar.
Och detta är definitivt inget att vara stolt över, Helin, tvärtom.

Detta är en skam, och en förklaring till mångas enorma vrede mot dig och din tidning.
Vi är många ser du, som i en demokrati och ett fritt land tycker oss ha rätten att själva efter eget huvud avgöra vad vi vill tycka och tänka, och inte bara tro det du och din tidning serverar oss färdigtuggat, bara att gapa och svälja.
Som om vi läsare inte är intelligenta nog - det är en en grov skymf mot oss.

Du fortsätter, Helin:
-"Ni är några stycken som nu vill göra denna oförsvarliga misshandel/i Kortedal/till en symbol för att människor med olika bakgrund inte kan leva ihop."

Om du tar av dina färgade glasögon och ser dig omkring i världen, så verkar inte mångkulturen leda i bevis att människor med olika bakgrund verkligen kan leva ihop.
Men, som sagt öppna upp din tidning för objektiviteten och låt oss själva få lov att avgöra vad vi tror om den saken.

Kanske skulle detta till och med förhindra att galna dårar skickar bajsbrev hem till dig.

4 kommentarer:

  1. Skulle aldrig falla mig in att skicka avföring hem till Jan Helin. Varför förse honom med mer råmaterial? Skämt åsido så angriper man åsikterna, inte personen som Jan Helin och hans anhang gör.

    Vad Jan Helin och hans anhang anbelangar så har man blandat samman mångkultur med multietnicitet. Det är väl därför det finns så många "svenskar" nuförtiden?

    SvaraRadera
  2. AVSÄNDAREN AV BAJSBREVET

    om det över huvud taget förekommit något sådant brev annat än i Helins febriga fantasi, är troligast EXPO, som med liknande metoder har för vana att ställa i synnerhet Sverigedemokraterna i dålig dager.

    En udda, ofarlig galning, vilkens mentala gåvor knappt sträcker sig så långt som att kunna stava till Sverigedemokraterna, vore i och för sig tänkbar. I så fall en galning av samma kaliber som Helins egna älsklingar – de som nattetid målar hotelser på Therese Borgs husväggar (trots att hon lever på skyddad adress), som upprepade gånger kastar in stora stenar genom unga sverigedemokraters fönster, sätter yxor i deras dörrar osv.

    SvaraRadera
  3. Instämmer i vartenda ord.

    SvaraRadera
  4. Är avsändaren möjligen samma person,med "somaliskt utseende",som ensam sökte hjälpa den 61-årige mannen på Kortedala Torg ??

    SvaraRadera