måndag 2 april 2012

HATBROTT mot Carl-Eric Cedvander och hela svenska folket.

Svenska politikers unkna livslögn: Utan invandrare stannar Sverige.

Idag ligger 61årige sjukpensionären Carl-Eric i koma i en sjukhussal, rått och obarmhärtigt misshandlad av några pojkar som invandrat till Sverige för ett bättre liv.
Han fick ta emot ett besinnningslöst antal slag och sparkar innan han föll över kanten till en fontän. När han låg livlös på botten av fontänen hoppade de sju invandrkillarna efter, och fortsatte att sparka på hans huvud.

Sen skröt dom sju om den brutala misshandeln i Göteborgs invandrartäta, nordöstra stadsdelar.
Pojkarna är nu känslokalla: "Det var en cool grej."

Läget är mycket kritiskt för Carl-Eric Cedvander, han vårdas fortfarande för allvarliga hjärnskador.

-"Många skulle säga att det är de snällaste pojkarna i Angered", säger en av de häktades pappa om sonen och hans kompisar.
Även en kvinnlig kusin håller med:
-" Han är inte oskyldig, han har ju erkänt. Hur kommer det sig att de har slagit mannen? Det kan inte vara helt oprovocerat. Det finns två sidor av saken och pojkarna målas upp som monster i medierna", klagar hon.
Precis som med massmördaren i Toulouse så sluter släkt, vänner och lokalbefolkning upp bakom gärningsmännen. En Facebook-upprop till stöd (?!?!) för gärningsmännen har flera hundra medlemmar, och en demonstration planerades för att protestera (?!?!).


Det här beteendet hos pojkarna och deras familjer är givetvis totalt oacceptabelt.
Det är upp till oss nu, att visa att det finns en gräns.
Alla sju och deras familjer måste utvisas från Sverige.
Idag.
Permanent.
De är omoraliska barbarer och kan inte tillåtas leva i en civilisation.

Carl-Eric Cedvander var en korrekt svensk som med storsinthet välkomnade mångkulturen med öppna armar.
Detta är tacken för hans öppenhet och godhet.

PS Reflektera över tidningsrubrikerna om det varit sju svennar som sparkat sönder en helt oskyldig och sjuklig äldre invandrare, bara sådär för skojs skull.




expressen

10 kommentarer:

  1. Det är så enkelt, och jag tror att det är det enda språk/lag de skulle fatta. Om de blev utvisade efter fängelsestraff, så är jag säker på att de skulle sansa sig iaf en aning.

    De skaulle iaf inte vara några återfallsförbrytare i detta land.

    Det är enda sättet att få ner brottsstatistiken.

    SvaraRadera
  2. BRA SKRIVET CARINA !!!!! HUR MÅNGA SVENSKAR SKA OFFRAS PÅ MÅNGKULTURENS ALTARE AV DESSA VILDAR INNAN VÅR SÅ KALLADE REGERING GÖR NÅTT!!
    DESSA LÅGT STÅENDE BARBARER SKA INTE FÅ LEVA I VÅR LAND!!
    UT MED ALLA SJU FAMILJERNA !!!
    N-Å.

    SvaraRadera
  3. "Utan invandrare skulle Sverige stanna" är episk, humor på absolut högsta nivå. Inte bara snömoset som den politiska klassen vräker ur sig utan även slutsatsen som berättaren drar på flosklerna. Lilla fru Lööf är som vanligt hög på .. va då? Maudan som gör grimaser efter ljugit tungan svart. Och ständigt denna Zlatan, i vilka mästerskap har han excellerat?

    De har naturligt rätt i en vidare mening, vi är ALLA invandrare då livet inte uppstod i Sverige. Vad de glömmer att berätta är att de flesta invandrare är väl integrerade i samhället förutom en del av de som anlänt det senaste kvartsseklet.

    Jag försöker komma ihåg var musiken kommer ifrån, jag har letat på "From the Earth to the Moon", "Apollo 13" och "The Right Stuff" utan framgång. Jag vill minnas att det var någon amerikansk TV-serie?

    Kolla även in: http://www.gp.se/nyheter/ledare/1.904455-malin-lernfelt-inte-svart-eller-vitt

    SvaraRadera
  4. Har följt det här fallet som är helt hårresande , man måste nog hamna i samma slutsats som den Danske Psykiater som jobbat med invandrarungdomar i fängelser, att låg begåvning p,g,a kusingiften ,Islam och klantänket gör att dom inte är mottagliga för vård /terapi.Det enda rätta är som Carina säger utvisning av hela klanen dom är inte kompatibla med ett modernt samhälle . Svenskarna tillhör en annan klan ,rik men mesig o enfaldig ,bara att ta för sig o köra över "mesSvennarna"!!

    Mvh " Norrlandsfan"

    SvaraRadera
  5. Hade det varit min bror så hade jag nog tagit lagen i egna händer, tyvärr.

    /Hans

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om jag för en gång skull,skulle råka tippa rätt, är det den framtid som väntar,när äntligen svenska folket vaknar upp...En likhet med 60-talets raskrig i USA`s sydstater,lär vänta er yngre generationer...Mitt hopp är också att alla de skyldiga till dagens anarki,(7-klövern och andra idioter)får sina rättmätiga straff utdömt...döden!

      Radera
    2. Varför låta dem komma så lindrigt undan, låt dem leva sina dagar i det "paradis" (skilt från oss andra naturligtvis) som de skapat? Ett öde värre än döden som det stod i de gamla pigromanerna.

      Radera
  6. Sorry Argus, går också bet på musiken.

    SvaraRadera
  7. Vilka bittra och tragiska människor ni verkar vara på denna sida. Ni tror att man kan isolera Sverige från världen. Ni låter som Anders Breivik och har troligen mer gemensamt med gärningsmännen till detta fruktansvärda övergrepp än oss som tror på en rättsstat. Sättet ni resonerar påminner mer om rättvisan i totalitära diktaturer som Saudiarabien eller Nord Korea. Tur att ni är i minoritet! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja,vi är helt vanliga svenskar, eller svennar som du förmodligen betecknar oss. Själv är jag beteendevetare och historiker och jag vill, utan att skämmas ge Carina helt rätt. Det finns ca 20 arabstater för flyktingar att välja mellan, den arabiska våren borde locka dem att välja dessa stater istället. Lösningen är mättad nu, och vårt fina samhälle får inte falla isär. Antingen är man med oss, och köper vårt sätt att leva här, eller emot oss. Sverige som vi känner det, har redan sin egen unika mångfald, och behöver inte vandra iväg mot statsstödd enfald.

      Radera