fredag 20 april 2012

För sent sent sent ska politikerna i Mammas Landskrona vakna.

En 86-åring i Landskrona dog i tisdags efter ett av tre rån i bostaden. Mannen kämpade för sina pengar när en utländsk kvinna försökte stjäla 1500 kronor, han föll och bröt lårbenshalsen, fördes till sjukhus men överlevde sorgligt nog inte.

Kommunalrådet Torkild Strandberg (FP) säger:
– Fallen väcker ganska många reflektioner hos mig – vilket samhälle vi är på väg in i när det saknas elementära spärrar hos individer som inte tvekar att ge sig på en uppenbart svag grupp i samhället. Det viktigaste är att de som står bakom lagförs, att samhället reagerar kraftfullt.
– Vi har ett antal rutiner kring att informera både brukare och anställda inom hemvården om hur man ska bete sig och inte bete sig för att undvika sådant här. Men det finns skäl att se över om vi gör tillräckligt och gör vi rätt.
Kommunalrådet Cecilia Brorsson (M):


Halllåååååååå! "Vilket samhälle är vi på väg in i.." Det ska jag berätta för er aningslösa - det mångkulturella infernosamhälle som ni skapat, ni politiker! Och. Det ÄR något specifikt med Landskrona!! Öppna era förblindade tragiska politiker-förnekelse-ögon och fråga er för första gången i livet varför dessa råbrutala händelser sker i Landskrona och Malmö. Men inte i Ystad.




HD

3 kommentarer:

  1. Fanns det inte tidigare kunskap om missförhållandet hos några inom Folkpartiet. Blev dom alla bortröstade, till förmån för Moderata ja-sägare.

    SvaraRadera
  2. Torkild Strandberg och hans FP är endast marionetter för "nya M" i denna stad..."Kommunalrådet Brorsson är den som styr och ställer till det..med hjälp av Socialisterna.
    Läste f.ö att de zigenare som idag härjar i Landskrona,event.ska omplaceras till Helsingborg och speciella åtgärdsprogram,i och för deras deras "framtid" som vandringsfolk...Nu lär det inte innebära någon märkbar förändring för alla de mindre orterna i Västskåne,som ideligen drabbas..Detta folkslag har slutat att "vandra",de åker numera kring i sina Mercedesåk....

    SvaraRadera
  3. Inte ens Landskronabon Enoch Thulin lyckades hålla farkosten ur spinn...

    Skepparn

    SvaraRadera