lördag 7 april 2012

En punch mitt i veka livet på Sveriges pissnödiga yberkorrekthet.


Tack, Anders Borg för lördagssintervjun på SR idag.
Av hela mitt svenska stolta klappande hjärta TACK!

Efter sillunchen i solen satt vi och spann som marskatter, och lyssnade slött på nyheterna som refererade till finansministerns lördagsintervju.
Och jäsiken - trodde inte mina öron, men jo då, ett litet, litet bittesteg för Sverige i tiden - finansministern har vaknat ur sin Reinfeldt-Lööf-Ullenhag-AFA-Expoextremmismens-förlamande offerdvala!!!!!
Det ska alltså inte gå att komma och leva på försörjningsbidrag, bostadbidrag och barnbidrag, och aldrig komma i egenförsörjning i vårt land.

Vi har EN Modig Man i Sverige, bland alla efterapande och svansviftande godhetstyranner, gör honom till statsministerkandidat, och vi har match igen och kommer att ha framtiden framför oss!

Det ska bli mig en äkta och riktigt sann skadeglädje och se när alla korretmähän nu måste byta sida, och dessutom ska försöka göra det utan att tappa ansiktet.

HALLELULJAH!

4 kommentarer:

  1. Min misstanke om inre strid i "nya M" verkar besannas..Har länge haft på känn,att denna Borg örsöker klättra på karriärstegen,och kanske lyckas han störta "mulatten"..Sämre än f.n. kan det ju knappast bli !!

    SvaraRadera
  2. Det är nåt med Anders Borg, i mina ögon verkar han vara en man som har ideal, och tar strid för dem. Eller letar jag bara efter en strimma av hopp??

    Att nån i idiotisamhället plötsligt inser att det inte kan välla in bidragstagare till ett land obegränsat -att det lilla, lilla, lilla i hela soppan gör en överlycklig - det är ju rätt bisarrt....!

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. That's a small step for mankind, one giant leap for Wabaraterna?

    SvaraRadera