måndag 9 april 2012

Curlingepoken är över Anders P Lindström. RIP.




Den curlande godhetstryrannen ANDERS P LINDSTRÖM ger sig idag som väntat, på Finansministerns uttalande om att invandrare måste förhindras att fastna i bidragsberoende, på newsmill.

Det talas om om "de förlorade generationerna", som curlades sönder och samman.
Idag ser vi istället föräldrar som låter "det kompetenta barnet" växa sig starkt, utan att någon konstant står bakom och hindrar det från att ramla.

När ska Sverige vakna på samma sätt när det gäller invandringen.

Läs Elin Erikssons skarpa kommentar här:
-"Situationen är akut. Sverige står inför en massiv invandring av somaliska anhöriginvandrare till följd av Alliansens kohandel med Miljöpartiet i denna fråga. Det handlar om tiotusentals människor som ska ut till kommunerna under de närmaste åren. Kommunalråden i t.ex. Borlänge, Katrineholm och Växjö är förtvivlade. Till saken hör att Anders P Lindström är en av dem som mest aggressivt har lobbat för detta politiska beslut.

Staten erbjuder kommunerna teckning för kostnaderna till följd av denna överenkommelse i ca. två år. Därefter kommer invandrarnas försörjning vara en öppen fråga. Historisk erfarenhet säger oss att utgifterna till stor del kommer att belasta kommunernas socialbudgetar. Det brukar nämligen ta ca. sju år för somalier att skaffa egen försörjning i Sverige.

Var tycker du att man ska skära i kommunerna Anders? Vilken välfärd ska det dras ner på för kommuninnevånarna? Är det inom äldreomsorgen, eller inom barnomsorgen? Klara svar skulle uppskattas..."

2 kommentarer:

  1. TIOTUSENTALS SOMALISKA BARN MÅSTE FÅ ÅTERFÖRENAS

    med sina (påstådda) föräldrar. Just i Sverige. Och därefter är det svenskarnas skyldighet att via bidrag och unika förmåner försörja dem på ”skälig levnadsnivå” intill livets slut.

    Vem har befallt det? När hölls folkomröstningen om denna viktiga fråga? Sov jag då?

    Nej, det har jag inte med att göra. Detta bestämmer etablerings- och integrationsexperten Anders P. Lindström och några despoter i Sveriges riksdag helt på egen hand:

    http://213.180.74.162/artikel/2011/01/05/somaliska-barn-m-ste-f-terf-renas-med-sina-f-r-ldrar?page=1

    http://213.180.74.162/artikel/2011/02/02/regeringen-m-ste-ta-ansvar-f-r-de-splittrade-somaliska-familjerna

    Är det vanligt att föräldrar utan vidare slår sig ned på platser på andra sidan jordklotet och lämnar barnen kvar någonstans, okänt var, på vinst och förlust?

    / Info

    SvaraRadera
  2. Tack! Och för länkarna!!

    SvaraRadera