måndag 12 mars 2012

Varför vill svenska staten lura oss svenskar att tro att ett ensamkommande flyktingbarn ser ut så här.








<<<<<<-------- När de i själva verket ser ut så här. Gotlands Allehanda har vaknat och undrar med fog: Är de ensamkommande verkligen barn?


- "Migrationsverket har meddelat att kommunerna ska förbereda sig på att ta emot dubbelt så många ensamkommande flyktingbarn som tidigare.
Nyheten kommer bara några dagar efter att det avslöjats att staten betalar upp till 16 000 kronor per natt för just ensamkommande flyktingbarns boende.
Främlingsfientliga hemsidor på internet triumferar naturligtvis över sådana nyheter. Både de höga kostnaderna och beskedet om ökat antal stöder deras propaganda. Men man behöver inte vara främlingsfientlig för att inse att det är något som verkar fungera fel.
Tvärtom borde fler av oss som vill behålla en generös svensk flyktingmottagning reagera."

Bra där, Gotlands Allehanda, men sakta i backarna här!!!! Vad är det för vårdslös, ja rent av propagandistisk, journalistik GA bedriver?
GA skriver "Främlingsfientliga hemsidor på internet triumferar naturligtvis över sådana nyheter. Både de höga kostnaderna och beskedet om ökat antal stöder deras propaganda."

Jag googlar på "propaganda".
Syftet med propaganda är inte att informera utan att påverka, och innehållet brister ofta i saklighet, och/eller är avsiktligt ofullständigt eller rentav falskt.

Jag för egen del är definitivt inte ute efter att skriva bristande sakligt eller förmedla falska påståenden.
Det är ju just det det jag angriper.
Regeringens och vänstermänniskornas vridna statspropaganda.

1 kommentar:

  1. När det blir allt för uppenbart kan man inte längre dölja lögnerna. Det är bra att fler och fler slutar att ens försöka men antagligen har de insett att de för evigt kommer att förbli stigmatiserade om de inte slutar ljuga.

    SvaraRadera