lördag 31 mars 2012

Sveriges klokaste man - Aaryan Shayan!


newsmill skriver min nya svenska hjälte Aaryan Shayan:
-"Islamofobi är 2000 talets största myt. Det är ett innehållslöst begrepp, tillverkad av politiskt korrekta moralpoliser för att undvika att bemöta kritik mot Islam."
Och.

-" Alla ursäkter, som `Det där är taget ur sitt sammanhang! Koranen menar inte så!´ eller liknande, faller platt vid lilla minsta granskning av texterna som utgör grunden för denna världsreligion. Förmodligen vet de flesta förespråkare av islamofobi om detta, men istället för att se sanningen i vitögat i sin rädsla att alienera invandrare eller misstänkas att vara rasister, så gömmer de sig bakom detta skrattretande, löjeväckande, befängda uttryck.
Det är som att stoppa ett finger i varsitt öra och ropa "Lalala" om och om igen. Därmed överger de makten till en minioritet inom en minioritet, nämligen militanta muslimer, som, genom en vidrig konstellation av självrättfärdigande, självhat och självömkan, anser sig ha rätten att begränsa din och min frihet. Men, kanske mest tragiskt, gör vi de till representanter för den stora majoriteten av muslimer som lever i harmoni med alla andra, och som inser att frihet och demokrati innebär att ens idéer och tron ibland får utstå förlöjligande och kritik."

Tack, av hjärtat TACK för dessa ord.
Jag önska att Expoextremisterna, Ullenhag-Lööf och Reinfeldt läser newsmill idag.
Kanske, kanske, kanske begriper till och med dom att de har skapat ett monsterland med religiöst förtryck, som utsätter alla frihets- och fredsälskare för stor otrygghet och fara.

2 kommentarer:

  1. "Has anyone read it for Sarah Palin?" som Bill Maher sa gäller väl även här? Men med de senaste landvinningarna inom talsyntes så kanske de uppräknade har en chans att hänga med i debatten, om de nu vill det?

    Det vara denna gamla goding du åsyftade?: http://www.youtube.com/watch?v=x6roE0V20cY

    SvaraRadera
  2. Hahaha, bra, mycket bra, men tyvärr så tror jag att uppräknsade är de sista som fattar att mångkulturen var en total disaster, och tack och lov är död.
    Nu gäller damage control för oss överlevande, det första på kartan är bort med förövarna!

    SvaraRadera