onsdag 28 mars 2012

Missa inte UG ikväll!


Malmös svage man Ilmar Reepalu (S) hotas mitt framför SVT:s kameror.
Under en promenad i stadsdelen Seved med journalisten Janne Josefsson trängs de upp av två hotfulla män som skäller och skriker.
- De skrek att det var deras gata och att jag skulle hålla käften, säger Reepalu.

Kvällens "Uppdrag granskning" handlar om "situationen" i Malmö.

Ingen thriller, men en tyvärr verklig rysare.
Jag ska ta ett lugnande piller, måla Stopp-o-bit på naglarna, och bänka mig.

expressen

4 kommentarer:

  1. Varför?
    Det bästa som kan hända är väl att två evertebrater får på käften!

    Isola Regina

    SvaraRadera
  2. För mig är det horror-show att titta på en älsklig stad förvandlad till ett politiskt korrekt Gehenna.
    Men om Reepalu får sig en tjottablängare är inget som rör mig i ryggen.

    SvaraRadera
  3. Jag väntar mig inget speciellt av SvT. Även om JJ faktiskt har uttalat förståelse: "Flykting- och invandrarfrågan är det största journalistiska sveket som min generation journalister genomfört i det här landet. Vi har inte på ett seriöst och trovärdigt sätt beskrivit vilka oerhörda problem som finns i ett mångkulturellt samhälle." så är koncentrationen hög av kulturmarxister på SvT, inte minst i Göteborg.

    Fast frågan är om inte jätten håller på att vakna?: "Kombinationen av socialbidrag, bostadsbidrag och etableringsbidrag gör att drivkraften för unga och invandrare att gå in på arbetsmarknaden är alldeles för svag." (Anders Borg enligt SvT Text)

    Som tur är så går det minst ett gross Ullenhag på en Borg och kan han bara håla i det så kommer jag att stämma upp med psalmen "Vår Borg är oss en väldig Gud".

    SvaraRadera
  4. JJ är något så ovanligt som en early adapter i svenska journalistkretsar. Dom är inte många, men sakta, sakta alltför sakta.....
    Till Borg som jag tycker är en riktig politiker, kunnig, vidsynt och mänsklig, skulle jag trots allt vilja säga; - redan...?

    SvaraRadera