lördag 17 mars 2012

Jag har sagt det igen och igen och igen - uppskjut ALDRIG till morgondagen!!!


Sydvsvenskan har idag ett reportage om mamman till den 15-årige pojke som sköts ihjäl på nyårsnatten i Rosengård.
Mamman:
-" När jag var på sjukhuset trodde jag att han skulle bli bra. Hans mage rörde sig – han andades. Nu ångrar jag att jag inte kramade om honom då.

Ardiwans kusin var den som hittade honom utanför porten på Ramels väg. Kusinen grämer sig idag över att han inte frågade vem mördaren var."

4 kommentarer:

  1. Det är mycket man skall hinna med här i livet... Är detta dessutom så kort,som bland vissa av "våra" arabiska klaner,rinner tiden formligen iväg.
    Nu kan väl familjen i detta fall trösta sig med hans bröder och kusiner,OM de befinner sig ute i frihet !!
    F.ö varför framgår i SDS,inte hur pass allvarligt hans fader skadade sig,när han vid begravningen kastade sig ner i djupet till sin avrättade son ?
    En nyimporterad sed,som måhända kan ge Absurdistan,ännu en exotiskt berikande ritual!

    SvaraRadera
  2. Vänta lite så kommer det säkert snart ett informativt och gulligt barnboksreportage om pappans snabba hädanfärd i sydsvenskan!!!

    SvaraRadera
  3. "Socialtjänsten betalar begravningen, men försöker få in så mycket pengar som möjligt från dödsboet." Och ändå satt Ardiwans pappa i Debatt och skröt (på arabiska) att han betalade skatt. Redan slut på lön? Fast helt säker kan man inte vara på vad han sa, tolken kanske lämpliga ord i munnen på honom. Han kanske förväxlade bidrag och skatt?

    SvaraRadera