torsdag 29 mars 2012

Jag begriper inte.

Varför Tolgfors fick gå.
Ljuger och skyller ifrån sig gör dom ju varenda en, politikerna.


Malmös katastrofman Reepalu hänger förhoppningsvis på snöret.
Vad den mannen gjort Malmö borde ge livstids fängelse.

Igår på UG, fäktades han för Malmös heder, och jämförde vitt och brett med Helsingborg:
– Åtta mord i Malmö och åtta mord i Helsingborg under samma tid. Varför har du inte tittat på Helsingborg som är tre gånger så farligt? frågade Ilmar Reepalu upprört till Janne Josefsson.

Jämförelsen saknar förankring i verkligheten.
Statstik från Brottsförebyggande rådet, Brå, visar att under åren 2010, 2011 och början av 2012 har sammanlagt tre anmälningar om dödligt våld gjorts i Helsingborg. Motsvarande siffra för Malmö är 32 anmälningar.

Så uttalandet får kommunalrådet Peter Danielsson (M) i Helsingborg att reagera starkt.
– Det är märkligt att Ilmar Reepalu alltid försöker skylla på alla andra. Han har ju styrt Malmö sedan 1994. Här kastar han skuld på alla från Mona Sahlin till regeringen och pekar finger åt både Helsingborg och Göteborg.


HD

1 kommentar:

  1. Problemen med Reepalu`s Malmö och deras import av kriminella,blir för övriga Skåne likt en epidemi...Det sprider sig rapidartat,och ständigt dyker nya former av brott upp.Nu tror jag att själva centralen,och ledningen för dessa nya berikande exoter finns i just Malmö.Även om Landskrona,Kristanstad och Helsingborg tycks ha öppnat filialer !!
    Många av dessa "geniala brott" påminner om "Jönsson-ligans",alltså helt lysande.
    I natt försökte man,t.ex. med en stulen grävmaskin forcera en tegelvägg,vid ett köpcenter norr om Helsingborg !! Som vanligt åter en flopp av de amatörer som var i farten.Kanske var det rent av de "nybyggare",som normalt ägnar sig åt mordbränder och väskryckningar från äldre damer ?

    SvaraRadera