onsdag 28 mars 2012

Gellert Tamas:PK-stridis i SVTs propagandatjänst.



Kvällens UG - Tendentiöst, vinklat, ensidigt och partiskt.
Men vad kan man förvänta sig av journalisten som specialiserat sig på att manipulera verkligheten om apatiska flyktingbarn och lasermannen.

Om man tar upp sekvensen med poliserna som internt kallade kriminella för apajävlar 2009, som orsaken till Malmös problem idag, och sen låter sydsvenskans världsfrånvända kulturchef mala på om att allt ont i Malmö beror på SD, ja då tappar hela programmet all uns av tillförlitlighet.
Visst sa människan på sydsvenskan att människor inom SD VILL att det ska gå åt helvete i Malmö, för att bevisa det negativa med mångkulturen.
?????????????????????
De borde båda läsa Eva-Marie på Petterssons minst en vecka för att få inblick i en infödd Malmöbos nakna sanning om livets och moralens förfall i staden Malmö.
När jag var liten var Malmö en drömstad, men nu!
Vad är skillnaden?
Nån einstein som vågar sig på en gissning.
Just det.
Elefanten i rummet.

Av programmet kunde vi förstå att ingenting är Reepalus fel.
Han har ju bara styrt staden in i misären och förfallet.
Han skyller problemen på Mona Sahlin
"Hon förstod inte följderna av att låta flyktingar bo var de vill"

Gellerts egoistiska partsinlaga som visar att bilden av Malmö som gangsterstad är överdriven, motsägs direkt av samtal med Malmö-bor.


UG var en total waste of time ikväll.
Nu tittar jag på Milan- Barca istället, där det som händer på TV verkligen händer.
Och inte är en välregisserad bild av sanningen.

aftonbladet
SVT expressen

4 kommentarer:

  1. Programmet var en katastrof, pixlade gangsters, det som numera är sed/lag i Sveriges PK-media, och för att slutligen ge SD och oss Svenskar skulden för att det ser ut som det gör i Malmö m fl platser i vårt land.

    Jag mår illa!

    Kalleman

    SvaraRadera
  2. Mår också pyton, fast undrar om SVT och General Hamilton är medvetna om att de framkallar denna sjuka hos sina största och flesta licensbetalare.
    Men är enormt besviken på JJ, har han verkligen gått och lagt sig och fått plats i korgen??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Mår också illa när propaganda tv jämt och ständigt försöker beordrar plats i korgen för det svenska strutsfolket som redan har huvudet alldeles för lågt!
      Vi förväntas förhärliga, överskatta och uppskatta invandrare från brutala och otidsenliga förtryckarregimer och även de som saknar elementär kunskap om hur det är att leva i ett civiliserat samhälle!
      Denna vettlösa och påtvingade vurm för mångkulturen får oss att offra alla rättsprinciper och vår intellektuella hederlighet. Man kan också fråga sig vem och vilka folket i ett land ska vara solidariska med? En kultur kan inte omfatta ALLA för då faller den sönder.
      Att man ska tvinga ett lands folk att uppskatta och tycka om alla människor oavsett vilken kultur, tro eller politisk uppfattning de har är onaturligt!
      Vi välutvecklade sekulära och demokratiska ”snälla” svenskar kan med stolthet se oss som klokare än alla dessa barbariska, våldsbenägna och tokreligiösa kulturer!
      Med ett svårslaget självbedrägeri och förljugenhet tonar man gärna ner de förnuftiga som har lite civilkurage kvar och orkar genomskåda falskheten hos alltför många av dessa uppblåsta tvärsäkra ”nysvenskar”
      Förljugenheten är kanske mest påtaglig då det gäller alla dessa ”ensamkommandeflyktingbarn” [sic] Som gökungar äter de upp en alldeles för stor del av VÅR gemensamma kaka…


      Tack för din blogg Carina! Läser den varje dag!

      Radera
  3. Tack anonym, jag uppskattar både din kommentar och berömmet väldigt mycket!

    SvaraRadera