onsdag 7 mars 2012

Elva kulhål????

I går ven kulorna kring besökare och personal på gymmet, som hamnade i skottlinjen för polisens jakt på de rånare som strax innan slagit till mot en guldsmedsaffär.
Polisen inspekerar ovan de elva kulhålen i rutan på gymmet på Birger Jarlsgatan.
??????????????????????????????????????????????????????????????
Elva kulhål??
Huuuur siktar dom?
Var tjyvarna på gymmet???
Allt som behövdes var ju två skott.
I benen på de hänsynslöst och livsfarligt kriminella.

SvD

8 kommentarer:

  1. Man får vara glad att det inte var Särskilda insatsgruppen med sina AK 5:or som var i farten. De duschade ett helt bostadsområde i Luleå med hett bly för något år sedan a la Zethraeus på Stureplan.

    SvaraRadera
  2. Men nog behöver polisen skottträna mer med sina vapen.. 11 träff från en k-pist i en glasruta,och inne en träff på nån av de båda rånarna !! Tur att man inte använde sina pistoler, då hade ju oskyldiga kunnat träffas...Har de tittat för mycket på dåliga amerikanska kriminalserier.Det är ju inte antalet skott som räknas,det är träffarna... som på Sveavägen !!

    SvaraRadera
  3. Lars Å Månsson och Argus ni har väl likt mig inte sluppit undan det militära. Det som någon skjutit längst till höger är en bra träffbild med en kpist, skulle nog befälet sagt.De övriga skotten sitter ju precis i den banan man får som högerhänt med en kpist när man trycker in automatelden. Åt vänster snett uppåt.Men har inte polisen fått kraftigare vapen en den gamla kpisten. Det hade nog inte spelat någon roll dock för den som sköt den här salvan. Resultatet blir nog detsamma med en annan bössa med. AK 5 ser jag hos Argus. Jo då hade vi nog haft några dödsfall bland gymnasterna.

    SvaraRadera
  4. Björn säger att om han sköt på detta viset när han jagar, så skulle han omedelbart uteslutas ur jaktlaget.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag klarade mig
      Det var jag som hade jaktmarken...
      Men polisen, som var med, sköt mycket bra
      Två rådjur med ett hagelskott en gång lyckades han med!

      Isola Regina

      Radera
  5. Björn har rätt...Så illa kan inte ens en nybörjare rikta..Liksom Olli R.så riktigt påpekar,de tränande i Gymmet vore de som hade fått sona för brottet,om man använt en AK 5..
    Själv är jag förespråkare för med eldgivning,mot dessa importerade brottslingar,men "knallandet" måste föregås av obligatoriska rejäla övningar inom "polismakten"

    SvaraRadera
  6. Skjuta i benet?? Duger inte huvudet?

    KKJ

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har det gänget en dylik anatomi?
      Gäller båda sidor....

      Skepparn

      Radera