torsdag 22 mars 2012

Det här är ett mycket, mycket allvarligt hot mot vår demokrati och jämställdhet.


Efter tragedin med den islamske mass- och barnamördaren, publicerar SvD följande häpnadsväckande text av Gunilla von Hall:
-"President Nicolas Sarkozy anklagas nu för att ha gått för långt i sina immigrationskritiska uttalanden i kampen om väljare. Han har nyligen dömt ut halalslakt, sagt att immigrationen måste halveras och att separata simlektioner för muslimska pojkar och flickor ska förbjudas. Vissa menar att denna retorik lett till en atmosfär av intolerans som kan ha bidragit till dådet i Toulouse.

Nu får det fan vara nog på tomteriet!!!!!
Ska politikers krafttag och seriösa idéer om hur landet ska fås på fötter igen, och de metoder de anser sig behöva för detta, har varit bidragande orsak till den islamistiske dårens dåd.
???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vissa grupper i samhället ska alltså särbehandlas för att inte retas upp så att de blir terrorister och dödar folk i grymma och blodiga attentat.

Hjälp, flämtar jag, med hjärtat i halsgropen.

Vidare i artikeln:
-"Azzedine Gaci, ledare för moskén i Lyon har varnat för att burkaförbudet skulle stigmatisera och radikalisera landets muslimer.
Vi kommer förstås att lyda lagen. Men det sårar oss inuti, och en dag kommer ilskan ut. En förödmjukad person blir en radikaliserad person. Därför är burkaförbudet farligt och oansvarigt."

=-"Vi som religiös grupp förväntar oss att ingen någonsin sårar eller hindrar oss muslimer på något sätt i våra krav på särbehandling.
Annars....!!!!!!"

Det är i sista minuten för våra Europeiska makthavare - och vi med dem - att fatta att de är offren i ett ödesdigert gisslandram.




SvD

3 kommentarer:

  1. Carina, lugn och fin. Tänk på hjärtat, alla goda krafter kommer att behövas om vi ska kunna vända på skutan.

    Nu är ändock Svenskan bäst bland de stora men det finns några riktiga tomtar även där. Gunilla von Hall har uppenbarligen inte alla musselmaner i Kaba och vad hon egentligen skriver är att de är som stora barn. Och rent mänskligt att döma så har upprepade kusingiften den påverkan av den mentala kapaciteten så den effekten uppstår?

    Det var på samma vis naturligtvis den imbecille pastor Jones i Floridas fel att bredkäftade, blodtörstiga islamister lynchade FN-personal i Afghanistan, bland annat en svensk, då han hotat med att energiåtervinna en Koran?

    SvaraRadera
  2. Så glad att ni finns med lite förnuft i en helgalen värld.

    SvaraRadera
  3. Det är märkligt att här kan man ursäkta ett vidrigt beteende med att det är en reaktion på vad politikerna säger och gör, men man andas inte om att beteendet kan vara en följd av religiös/politisk fanatism. När det gällde Breivik gick resonemangen tvärtom. Då var han resultatet av en hatfylld främlingsfientlig miljö och inte av en urspårad invandringspolitik.

    SvaraRadera