tisdag 28 februari 2012

När man lyssnar och tittar på svenska nyheter så drar det i skrattmusklerna. Del Två.


Tills man fattar att jokrarna i svensk politik är på allvar.
Då vill man lägga sig ner och dö.

Idag på SVT får vi höra att alla partier i Sveriges riksdag - utom KD och SD - tycker att den egoistiska drömmen vissa kvinnor bär på ska bli sann, då det kommer att tillåtas insemination till ensamstående nu också i Sverige.
26-åriga Marie-Helena Dahlberg fick barn genom insemination på en klinik i Danmark. Hon välkomnar att det nu blir möjligt för ensamstående att få assisterad befruktning i Sverige.
Marie-Helena var 22 år när hon blev gravid första gången.
"Absurt att jag inte får vara mamma".
Absurt?
Mer absurt att vi i svensk politik och ett jämställt land gör pappan totalt överflödig.
I synnerhet som det är vedertaget att kriminella killar på svenska fängelser i mångfald tycks ha saknat en far.

-"Det jag skulle vilja ha är någon annan som hämtar och lämnar på förskolan i bland eller som kan vara hemma när barnen är sjuka. Det är väl det jag känner är tungt.
Och när du börjar arbeta, vem ska hämta och lämna på dagis då?
-Ehhhhhh, jag får väl flytta hem till mormor...!"

Björn har ett förslag som slugingarna i C, M, MP, S och FP samt de egoistiska mödrarna får ta i beaktande:

-Skaffa en pool där alla som vill skaffa barn av högst egoistiska skäl, och som sen vill att nån annan ...eller mormor...... ska ta hand om dem, kan lämpa av dem när de inte längre har tid eller lust att leka med söta dockor längre.

Debatten mellan C och KD i Aktuellt fick C att tappa ett antal procentenheter på grund av en ren och skär korkskalle.

Expressen

3 kommentarer:

  1. jag är själv kluven i denna fråga. Å ena sidan kan jag tycka att även ensamstående kvinnor borde kunna få inseminering, å andra sidan har jag nånstans i bakhuvudet en känsla som tycker tvärtom - att vill dom ha barn får dom väl gå ut och knulla med nån... /christian

    SvaraRadera
  2. Men, män då? Om de vill bli ensamförälder? Har dom inte samma mänskliga rättigheter till att bli singelpappor? Tänk om det vore tvärtom.
    Då skulle statsfeminismen gå i taket över prättvisan Gud skapat.

    SvaraRadera
  3. Så länge det inte bekostas av staten har väl faktiskt alla vuxna människor rätt att göra beslut som rör just deras familj, forma sin familj som de själva vill. Varför ska någon annan bestämma det? Tänk om någon bestämde att du inte får skaffa barn tex, eller att du måsta skaffa barn med Bengt-Åke. Inte så kul, eller hur? Nej, alla vuxna människor ska själva få välja sin familj, dock ska de ju få stå för notan också, staten ska INTE betala tycker jag!

    SvaraRadera