onsdag 1 februari 2012

Ett jävulusiskt helvete för alla. - För att ingen vågat säga sanningen och kritisera massinvandringen.


En Malmöbo som vet, har skrivit ett svidande öppet brev till politiker och makthavare:

-"Sluta låtsas ni politiker, polischefer och myndighets-ansvariga. NI har tillåtit att den organiserade brottsligheten i Malmö fått byggas upp helt i lugn och ro. Ni har vetat om svartklubbar, hälericentraler, svartaxi-stopp, smuggel-marknader och allsköns organiserad brottslighet i årtionden, och ni har bara blundat. Den svarta ekonomin i Malmö är enorm – miljarder – och alla vet ganska väl var den håller hus, men ingen går ett enda dugg. Steget över till cigaretter, prostitution, narkotika och vapen har dessa grupperingar tagit sedan länge.

Är ni förvånade nu över att Malmö exploderar i kriminalitet och våld? Jag tycker detta är en helt naturlig utveckling och en fullständigt självklar konsekvens av ett samhälle som kapitulerat upprätthållandet av lag och ordning. Ett samhälle som gett delar av staden, utvalda delar, immunitet mot lag och ordning. Att ni sedan gjort det på grund av en ovilja att erkänna att dessa problem till minst 90% är relaterade till den extrema invandringen till Malmö, det gör er inte mindre skyldiga. Ni har förstört vår stad, just precis ni som nu står i TV och låtsas förvånade och upprörda.
Förbannad Malmöbo."

Det här var det bästa jag läst.
Äntligen.
Äntligen.
Äntligen.
Och TACK förbannad Malmöbo.
För sanningen.

Och shame on you alla vidriga PKister, som skrämt livet av allt ifrågasättande med era "rasist"-attacker.
Skulden och människornas skräck och död är er.

3 kommentarer:

  1. Mmmm, det var ett jävligt skarpt brev. Som dessvärre nog inte får något svar av Reepalu... /Christian

    SvaraRadera
  2. Tanken är inte långt undan att detta Dantes inferno hela tiden varit det åstundade för att kunna motivera och genomdriva en mer totalitär polismakt, dags att vinka farväl till friheten även för skötsamma svenskar, vindarna blir allt tydligare och iskalla i moder Sveas land.

    SvaraRadera
  3. Håller med, tillståndet i landet lämnar massor med frågor och förstås konspirationsteorier. Man vägrar på nåt sätt att tro att politiker skulle vara så in i bänken korkade och driva fram ett liknande krigstillstånd i ett väl fungerande och fredligt land.

    SvaraRadera