måndag 6 februari 2012

Det går bra för Sverige, statsministern.



Kajsa Ekis Ekman har läst och begrundat EUs eget statistikorgan, och skriver:
-"Under din tid vid makten, Fredrik Reinfeldt, har andelen svenskar som riskerar att hamna i fattigdom ökat från 9,5 till 12 procent i hela befolkningen. Antalet lågutbildade som riskerar fattigdom har fördubblats. Andelen pensionärer som riskerar fattigdom har ökat från 10 till 15,5 procent. Bland utomeuropeiska invandrare är risken 45 procent. Grupp efter grupp är mer utsatt. Är man ung, pensionär, invandrare, lågutbildad, glesbygdsbo, småstadsbo, ensamstående förälder, familj med fler än tre barn, deltidsanställd eller arbetslös - då är risken större i dag än för fem år sedan att man ramlar över gränsen. "

Av importerade utomeuropieiska invandrare löper 45% (!!) risk att hamna i fattigdom i vårt land.
Undra på att hatet och brottsligheten ökar.
Godhetstyrannerna i Alliansens massinvandring framstår som mer och mer vämjelig och motbjudande.

Erik Åsbrink har inte vässat kniven i lådan på länge.

4 kommentarer:

  1. "Fattig" i Sverige betyder väl avsaknad av endera Thailandssemester, platt-tv, smartphone, Wii, XBOX, Playstation, Salming-kalsonger, bärbar dator...? Men mat i mun, tak över huvudet, kläder på kroppen och betad utbildning. Med andra minst hundra gånger bättre än i Långtbortistan.

    SvaraRadera
  2. Staten har pengar nog...Med världens högst beskattade folk,fattas bara.Senaste exemplet är 100 miljarder rakt ut i sjön,till Greklands "hjälp" !!
    Har svårt att tro det finns ett land till på vår jord,som fullständigt spottar sin urbefolkning så rakt i ansiktet.

    SvaraRadera
  3. Det ligger säkert ett och annat i det där, Argus, men icke desto mindre behöver inte landet invandrare som måste försörjas livet ut.

    SvaraRadera
  4. Håller med dig Carina, men eftersom det inte finns intresse från politikersklassens sida att repatriera dessa så gäller det att slå hål på myterna så att inte varenda inkomstkrona går åt till de (med legalt arbete) oföretagsamma eller att man tar till ättestupan för våra äldre.

    SvaraRadera