söndag 12 februari 2012

Barbari.

Somalia lider av oupphörliga krig och fruktansvärd svält, och landet är ett av de absolut farligaste i världen att vistas i, inte minst för kvinnor.
Ikväll hade Aktuellt ett inslag om de barbariska massvåldtäkterna i Somalia.
Kvinnorna befinner sig tältläger med sina barn, dit kommer män och förser sig av en flicka eller kvinna, eller begår grova gängvåldtäkter.

Det slår mig när jag tittar på inslaget att somaliska män, som också står för en stor del av våldtäkterna i Skandinavien, tycks motsäga den islamska tesen att kvinnor måste dölja sig för att inte locka stackars män till köttslig lust.
Kort-kort eller niqab tycks inte vara problemet.
Utan somaliernas pitt.

5 kommentarer:

  1. De som producerade SVT Aktuellt-inslaget om våldtäkterna i Somalia, verkar då mer angelägna om att beskriva de somaliska kvinnornas lidande än om att rapportera om våldsdåden som begås mot de svenska kvinnorna som våldtas på löpande band.

    Att Sverige ligger i absoluta världstoppen i våldtäktsstatistiken hör man inget om i SVT.

    Våld mot kvinnor av denna typ och överhuvudtaget skall inte få förekomma vare sig i Somalia eller i Sverige eller någonannanstans.

    Men jag blir upprörd över att SVT, vår statliga nyhetskanal, ignorerar det våld som begås av utländska män mot svenska kvinnor.

    SvaraRadera
  2. Innan man går ut, gör man som Ben Stiller i "Den där Mary", man avlossar sin laddning, så slipper någon bli skadad.
    "Are you crazy, going out with a loaded gun!?", som hans kompis sa till honom.
    Den yngre av mina två systrar heter Gun, som betyder strid, så morsan som valde det namnet fick just det.

    SvaraRadera
  3. Rätt. Bakom varje notis om våldtäkt finns en kvinna som fått hela sitt liv ruinerat, varför SVT inte vill berätta om detta är ett obehagligt fördöljande av sanning.

    Oj, mor skulle ha döpt systern till Carina!

    SvaraRadera
  4. Carina: Du som är född söder om landsvägen,måste ha upplevt hur intellektuellt likställda,med dessa Somaliska män är funtade..Tänk efter hur det är vid havets närhet, här råder full aktivitet bland kaninerna ....Nu kan jag inte bedöma om det är våld eller ej,men typexempel på djurens nivå !!! Överfall bakifrån och sedan gömmer de sig i underjorden....

    SvaraRadera
  5. Silverfisken2012-02-13 10:03

    Lars Å Månsson.
    Det kallas även för en Pearl Harbor. Attacking your enemy from behind whilst everybody is asleep.

    SvaraRadera