fredag 3 februari 2012

Anpassningsstörda pursvenskar.

Vid gårdagskvällens föreställning på SVT, där svenskarna så uppenbart har retirerat till patronstadiet med mössan i hand, står det klart att våra nya herrar är MENA-invandrarna.
Vi kröker rygg, bockar, bugar, niger och ber ödmjukast om ursäkt för oss själva. Vi förpassar oss självmant till ett hukande stadie och krälar i underdånighet, vi vågar inte be dem leva efter västerländska regler, normer och lagar.
Vi vågar inte be dem vara tysta på biblioteket när de ockuperar och porrsurfar på datorerna, vi vågar inte stå upp för vår moral att vara mot andra som vi själva vill bli bemötta, vi vågar inte be dem respektera vår jämställdhet, vi vågar inte be dem sänka rösten på sjukhuset, vi vågar inte fråga dem om deras undangömda bakgrund, vi vågar inte be dem göra rätt för sig, vi vågar inte höja rösten om de vanärar oss och det samhälle vi tror på.

Vad är det med oss!?!!! Var kommer denna inställsamma vördnad och fjäskiga aktning ifrån?
Varför har vi klätt av oss nakna och ligger framför dessa invandrare med blottad strupe.
Vad är det vi försöker säga? Vad är det vi försöker bevisa med denna överdrivna underdånighet?
Kan nån förklara?

kvp
aftonbladet debattSVT

6 kommentarer:

  1. Hej!
    Apropå programmets andra ”debatt” ämne ”allt till alla” kan jag tipsa om ett nytt närliggande och aktuellt resmål för gruppen: Södertälje! Där finns åtskilliga enorma miljonvillor att kolla in! (om de törs…)
    Men vem kan tänkas bo där? Många av dessa husägare har utländskt klingande namn och tycks alla vara inom restaurangbranschen eller annan ”egen” verksamhet. Hur dessa utblottade flyktingar lyckats ta sig upp i samhället borde vara intressant att studera.
    Det är visserligen inte så populärt för höginkomsttagare att bo i Södertälje där skolan hamnar i absoluta bottenskiktet, men våra nya ”berikare” behöver inte bry sig om något så trivialt som skolbetyg då en alldeles strålande karriär som yrkeskriminell hägrar: Två av Sveriges högst rankade kriminelle ligor har sin hemvist här!
    Hälsningar från en läsare

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra förslag, skicka vidare till alla vänsterkramare.

      Radera
  2. Tack läsare, det var intressant, krävs forskning, dyker in i ämnet!

    SvaraRadera
  3. Appropå Debatt igår så har jag en undran. Nästan alla som skjutits i Malmö har invandrar bakgrund och nästan alla som misstänkts eller häktats under åren har invandrar bakgrund. Det är ju ganska solklart att dem tar med sig sina konflikter från respektive hemland och fortsätter kriga här på "neutral" mark. Ska Sverige verkligen tillåta detta! Sanna mina ord, vi kommer snart ha ett inbördeskrig i våra händer. Orolig svensk!

    SvaraRadera
  4. I Sverige har vi konsensuskultur, vi har helt enkelt kommit på att det går bra mycket lättare om vi försöker jämka lite istället för att gräva skyttegravar. Detta är ett steg i utvecklingen som inte alla har nått (och kommer troligen inte att nå inom ett par generationer).

    När vi råkar ut för kulturer som inte ens kan stava till konsensus och där förhandlingsvilja rent av räknas som en svaghet så fungerar inte de lösningsmodeller som vi är vana med. Man måste då "tala med bönder på bönders vis och med lärde på latin", med andra ord så förstår många av de nytillkomna inte om man inte använder en metallisk stämma och pekar med hela handen.

    SvaraRadera
  5. Stygge Sigge2012-02-03 20:29

    Förklaringen är enkel och obehaglig. Svenskarna är i särklass ett av världens absolut dummaste folk. Jag prisar min lyckliga stjärna att ha förmånen att även bära på tyska och finska gener! Ett folk som inte ställer upp och kämpar för de sina och sitt land har inget existensberättigande och kommer ofelbart att gå under!

    SvaraRadera