fredag 27 januari 2012

Men Anna, i Sverige gäller det att vara rätt intolerant. Det vet Bengt Westerberg, som hyllar islamismen och hatar allting annat.


Anna Ekberg på newsmill:
"Westerberg kan inte sitta kvar som intoleransutredare. Bengt Westerbergs kampanj mot omskärelse och kosherimport skadar mer än den gagnar, och diskvalificerar honom som intoleransutredare.
Bengt Westerberg, ordförande för regeringens intoleransutredning, går i spetsen för en allt obehagligare vulgärkampanj mot judiskt liv i Sverige. Både manlig omskärelse och kosherimporten angrips."

Observator kommenterar:
-"Jag tycker Bengt Westerberg är som klippt och skuren (!) att vara intoleransutredare.
Han är ju så intolerant att han inte ens kan dela soffa med en oliktänkande!"

6 kommentarer:

  1. Judar - flytta. Det blir inte lätt för er här, när regeringen knäböjer för islam, inse allvaret i det.

    SvaraRadera
  2. Vetbästerberg är han judehatare, då är han väl Nazist också då. Det ligger väl närmare sanningen, än att SD skulle vara Nazister, som det talas om från rätt många håll, där Vetbästerberg endast är en i mängden. Lustigt nog får SD skit från de Nazister som finns i Sverige, för att de tar Judarna i försvar mot deras Islamistiska motståndare, så hur skulle SD kunna vara Nazister herr Bästerberg, när judarnas rätt försvaras, och dina vänner Islamisterna med mängder av blod på sina händer är de som SD med all rätt kritiserar.

    SvaraRadera
  3. Har just skrivit en korrigering till Mitt i Dandeyd som hade den korkade vulgärsanningen om SD i sitt senaste nummer.
    Nu väntar vi bara spänt för att se hur "fult mitti är.

    SvaraRadera
  4. Jag tror att ni missuppfattat Vet Bästerberg? Han är tolerant mot allt och alla utom svenskar och det svenska. Att han tar sig tom mot de barbariska sedvänjorna hos det utvalda folket måste innebära att han blivit kidnappad av utomjordingar och utbytt?

    SvaraRadera
  5. F.ö visste ni att Methusalem blev 969 är gammal ???
    Redan på den tiden,hade detta folk svårt med matematiken..
    Kanske därför Westerberg blev rik genom Röda Korset !!

    SvaraRadera
  6. Detta folk?
    Algebra tror jag var araber som skapade
    Vad gäller nobelpris har väl judar fått flest.
    Rättvisa omdömen,please!


    Isola Regina

    SvaraRadera