fredag 20 januari 2012

Krig i Norge.




Framför en gles samling människor vid Oslos Storting idag, talade demonstranten Arfan Bhatti om att Norge är i krig med muslimer och Islam.
Han är tidigare terrormisstänkt och känd för att ha medverkat till skott mot synagogan i Oslo 2006. Han dömdes 2008 för medverkan till skadegörelse på synagogen, men frikändes for åtalspunkten om terrorplanerna.

- Det norske folket ska veta att deras säkerhet är hotad så länge Norge har soldater i Afghanistan. Det är inte ett hot. Det är en varning för ert eget bästa, sa Bhatti.

Jag tycker att Reinfeldts/Lööfs/Ullenhags gulliga älsklingsgäster inte är så snälla mot värdfolket, om dom ska skrämmas sådär.

VG

4 kommentarer:

  1. Om 400 år kanske rent av den bilden kan likställas,med Columbus upptäckt av Amerika ?
    Ooootroolliiggt att få uppleva just de åren,när Europa gick under !!!
    Årtionden när islamisterna upptäckte vårt sociala system,och lärde sig nyttja detta....

    SvaraRadera
  2. Hur sjukt är inte detta men ingen sätter stopp för idiotierna.
    De styrande ler med munnen och huvudet är lååångt ner i sanden.
    Eva-Marie

    SvaraRadera
  3. Islamisternas fräckhet har inga gränser. När tryter nordmännens tålamod med detta vansinne?

    SvaraRadera
  4. anonym, det är säkert synd om honom, han mår så dåligt och hade ingen fritidsgård, så när han inte fick bli brevbärare så satte han ett skott i en synagoga. Det är de norska rasisternas fel.

    Men ärligt, det är verkligen ett HÅN, och så skrämmande lamt av Norge att ställa sig som åskådare till detta spektaklet. UT med honom, han ÄR och säger öppet att han är en fara för landets säkerhet.

    SvaraRadera