måndag 30 januari 2012

I vårt land är det fritt fram att sälja, köpa,hämta hit och missbruka barn sexuellt.




Fyra romer har suttit häktade misstänkta för att ha hållit en 14-årig flicka inspärrad i en lägenhet i Gårdsten i ett år.
Flickans familj som är bosatt i Serbien sålde henne till en zigensk familj. Hon blev sedan bortgift ”på romskt vis” med 25-årige handikappade sonen.
Den 14-åriga flickan har sedan hållits inspärrad i en lägenhet där hon övervakats och utnyttjats av sonen och hans föräldrar.
Men.
Idag föll domen.
"Samtliga frias av tingsrätten som på måndagen meddelade sin dom. Till stor del beror frikännandet på att den unga flickan ändrat sina uppgifter, inte bara i förhållande till vad hon sagt under polisutredningen utan också från en dag till en annan under den tre dagar långa rättegången.
Detta gör att åtalet faller eftersom det "i allt väsentligt" bygger på flickans uppgifter."


Uppenbart att flickan är hotad och inte vågar berätta sanningen.

6 kommentarer:

  1. Hur skall man kunna ta dig på allvar med uttalanden som "Kristendomen är faktiskt den religion som dödat flest människor genom tiderna."?
    De två största sekulära ideologierna, nämligen kommunismen och nazismen, har dödat betydligt fler. För att inte tala om alla orättvisor som pågår i demokratins namn.
    Du har, i ett demokratiskt samhälle, all rätt att hata, men ha i alla fall lite värdighet och basera ditt hat på sanning, och inte på lögner.

    SvaraRadera
  2. Kanske har ni båda fel,tänk efter Anonym(03:04) har du några säkra siffror,hur många som genom 2000 år,fått sätta livet till p.g.a kristendomens härjningar ??
    De två exempel du nämner hör till nutid,och bör uppskattas med en nypa salt...En del påstår att 6 miljoner judar dödades,andra att det rör sig om betydligt färre..Stalin påstås på samma sätt ha orsakat c.a 20 miljoners död,även detta en uppskattning...
    Men hur kan du veta att Kristendomen har orsakat färre ?

    SvaraRadera
  3. Du skriver:"Uppenbart att flickan är hotad och inte vågar berätta sanningen."

    Detta vet naurligtvis både utredare och domare men som i så många andra rättsfall slipper de kriminella undan om de är utlänningar eller icke etniska svenskar. PK-piskans hot är starkt också i Sverige. Undrar vilka som håller i bakersta handtaget på denna piska?

    SvaraRadera
  4. Anonym(04:46)
    Måhända beror det på,att platserna på anstalterna,redan är överfyllda av "nybyggare"..En utbyggnad av "Absurdistans" fängelser,har jag tills idag inte hört att man planerar..Även om varje normalt funtad, sedan länge insett,att detta är av yttersta behov,p.g.a massinvasionens verkningar !!!

    SvaraRadera
  5. John Sköld. Jag skulle aldrig snytit en uppgift ur näsan och lagt ut här.
    Min fakta om kristendomen kommer från Leif Löwegren. Gymnasielärare i Religion, historia och filosofi
    http://www.to-life.se/k_historia.htm

    Det är allltså inte mina uppgifter, jag har hämtat dem från sakkunnig

    SvaraRadera
  6. Jooo, men det är ju ändå "romernas år" i år, då får man kanske acceptera sånt här. Kanske var det förresten därför dom blev frikända. /Christian

    SvaraRadera