torsdag 26 januari 2012

Godhetstyrannen Martina Jarminder på Skånskan har flippat ur.



Eftersom vi i Sverige i stort saknar fritt tänkande journalister, helt oförmögna att pröva regeringens och maktens förtjänster och brister, så finns det tack gode Gud yttandefrihet på nätet.

Detta är givetvis ett hot mot de de största propagandistiska mediapraktnollorna.
Idag fläker Martina Jarminder ut sin innersta och själsliga frustration över sajten avpixlat,likt en isprinsessa i tårar. Det finns liksom ingen hejd på vokabelsamlingen som liksom störtar ut ur käften på människan.
Genom att förvränga avpixlats och avsikt, ord och handling hetsar hon upp sig likt en uppblåst uggla.
Hon har inte ens sansat sig inför invektiv som den rabiata Olof-Palmska vreden "diktaturens kreatur".
Man studsar.
Avpixlats uppmaning till allmänheten – att bistå polis och migrationsmyndigheter med att få rätsida på det växande problemet med illegal invandring - är inte annorlunda än att be om allmänhetens hjälp att hitta andra brottslingar, som snattare, spritlangare till ungdomar, rattfulla, knarklangare osv, osv.
Martina Jarminder väljer att försöka förvränga synen på sina läsare.

Såna skribenter borde ha en liknande Krav-varning på sig och sina alster, typ "allvarlig risk för psykisk manipulation."
Se upp med henne i framtiden.



skanskan

4 kommentarer:

  1. Vad Jarminder och andra inte tänker på är att de signaler som skickas ut från Sverige studeras noga av människosmugglare och de som önskar emigrera från fattigdom.
    Det rör sig om erbjudanden om gratis sjukvård, anslutning till fackföreningar för de som är i Sverige illegalt m m.
    Kryddar man sedan reklamen för Sverige med att illegala invandrare kallas "papperslösa" av så gott som alla och att det finns grupper som gömmer den illegala, så inser man lätt att alltför många ute i världen lockas att sälja allt de äger och satsa allt på att få PUT i Sverige.
    I de fall det inte lyckas har dessa "goda krafter" ett stort ansvar för tragedierna, ett ansvar de i sin godhet inte vill kännas vid.

    SvaraRadera
  2. Jo, jo, godhetstyranner var det....
    Deras aningslöshet är obegriplig.

    SvaraRadera
  3. Inte ens polisen vill ha "hjälp" av Avpixlat som nu fyller sida upp och sida ned för att beskriva sina starka behov av lag och ordning.

    Som om de skulle ha det minsta intresse av att leka polis om det inte var för nöjet att få slänga ut papperslösa, förlåt illegala.

    SvaraRadera
  4. "Inte ens polisen vill ha hjälp".
    Nä dessvärre visar situationen i Malmö, och Landskrona att svensk polis i mångkulturen sover sött och inte vill bli störd.
    Och det har du förmodligen gemensamt med dem.

    SvaraRadera