tisdag 24 januari 2012

Det är inte så märkvärdigt som kommer över hennes läppar, hennes styrka är inte tänkandet

Vi får väl hoppas att Mona Sahlin har andra styrkor, som bara inte är lika uppenbara för oss förvånade medborgare.
Ty Mona Sahlin är regeringens kandidat till posten som generaldirektör för Internationella arbetsorganisationen (ILO) i Genève. Om en vecka kommer hon och arbetsmarknadsminister Hillevi Engström (M), som ligger bakom kandidatsförslaget, att delta i en gemensam presskonferens i Stockholm.
ILO är FN:s fackorgan för sysselsättnings- och arbetslivsfrågor och har 183 medlemsstater. Medlemsstaterna företräds av sina regeringar, arbetsgivare och arbetstagare.

Organisationens uppgift är att främja sysselsättning, goda arbetsvillkor, respekt för arbetstagarnas rättigheter, jämställdhet i arbetslivet och social trygghet på global nivå.

Meritförteckningen är från 2007 så den är för gammal.
Därför smartast att klia nån maktperson som sen kliar tillbaka.


expressen DN skanskan kuriren e-kuriren

4 kommentarer:

  1. Äntligen en välgärning av Alliansen. Om man skickar dit henne så ställer hon inte till elände i Sverige och kan dessutom förhoppningsvis sänka ILO. I stort sett varenda person som jag känner som är medveten om ILO 169 tar sig för pannan. Den är ytterligare ett försök till torpedering av den västerländska kulturen genom att skänka bort landet.

    SvaraRadera
  2. Ja man blir verkligen förvånad:-)Jag trodde aldrig hon skulle bli erbjuden något jobb, men där ser man....
    Men samtidigt förstår man varför världen ser ut som den gör

    SvaraRadera
  3. Betänk att damen i sin späda ungdom var ordförande i svenska Barbieklubben.Tungt vägande merit!

    Isola Regina

    SvaraRadera
  4. Uppenbarligen behöver vi veta mycket mycket mer om ILO! Och vem kunde se denna lilla flicka med en älsklingsdocka som inte ens kunde stå på egna ben, i karriären med megapensioner och gamla och nya löner som inte ens en bimbo som Barbie kunde drömma om.

    SvaraRadera