lördag 7 januari 2012

Året är bara ungt, men redan hår Årets Åsna utsett sig själv, moderaternas Lars Beckman.

Avpixlat citerar Beckman

efter JVM-guldet:
-"Härligt med guld i JVM hockey! Som jag skrev igår så låg det i luften med ett guld och särskilt roligt att matchen avgjordes av Mika Zibanejad. Som jag skrev här på bloggen tidigare så måste det vara svårt för rasister i sd att se på JVM i hockey eftersom svenskar blandar sig med utlänningar..och medan vi andra känner glädje och stolthet över vårt svenska landslag kan sd rasisterna gå och skämmas för inte kan väl Jimmie Åkesson och hans trupp känna glädje över ett svenskt landslag där matchvinnaren heter Zibanejad istället för Svensson? Av samma anledning sägs det att sd riksdagsgrupp är förbjuden att se på landslaget i fotboll nät Zlatan spelar… Frågan är vilken sport som passar rasisterna? Vi andra kan alltså känna stolthet och glädje över att vara svensk idag och glädjas åt att JVM guldet nu kommer hem till Sverige efter 31 år..Visst har vi även fått större framgångar i idrott sedan 2006?!"

Vad är detta? En riksdagsman? En bildad person?
Det där om att ta sig för pannan faller sig himla naturligt ibland.
När jag gick i lågstadiet, och vi inte hade kommit så långt varken förnuftsmässigt eller verbalt, fanns det säkert en och annan med lika simpla värderingar, tankebanor och uttrycksförmåga.
Har man inte vuxit mera än så när man sitter i Sveriges Riksdag, kanske det viktigaste ändå är att hålla tyst.
Så slipper du förnedra dig själv varje gång du öppnar mun, Beckman.

3 kommentarer:

  1. Ooootroooligt..Denna man strävar att överträffa landets "statsminister" i dumhet !! Åter ett träffande exempel för "nya M`s" utvalda väg !

    SvaraRadera
  2. Ja vad skall man säga... det är svårt.
    I torsdags hade jag en hetsig diskussion med en vän(?), jag sa att människor som kommer till vårt land måste identifiera sig och sedan leva som anständiga människor och göra sitt bästa för det nya landet. Annars UT. Jag vill inte ha hitflyttade kriminella personer i min stad/land.
    Då blev jag rasist!!!

    Man tar sig för pannan, varför har vissa människor inte ens en gång självbevarelsedrift?

    SvaraRadera
  3. ABBAs grundare(?)Stickan Andersson skall ha sagt: Svenskar är inte alls så dumma som man tror
    De är mycket dummare...

    Då måste jag vara d-ligt svensk som höll ut så länge

    Isola Regina

    SvaraRadera