måndag 19 december 2011

Ullenhag startar upp Propagandasida.


Totalitäre Ullenhag:
-"Ett sätt att på allvar bemöta främlingsfientlighet är att motbevisa de myter som sprids i sociala medier. Därför lanserar jag i dag en ny hemsida på regeringen.se där vi har samlat några av de vanligaste nätmyterna om invandrare och minoriteter samt bemöter fördomarna med fakta."
Mitt råd läs inte skiten, den passar bättre i NordKorea än i mitt land.

Men läs Sakine Madon på newsmill:
-"Myter om invandring kan inte bemötas med skönmålning.
Främlingsfientlighet och rasism bekämpas bäst av oberoende debattörer. Regeringens nya propagandasida, som dessutom sprider felaktigheter, är direkt kontraproduktiv."
Eller läs Stefan K, utmärkt på petterssons, han har sorterat ut regeringens propaganda!

Jag bugar, hyllar och bockar, och tackar för modiga Madon och Stefan K.
I ett demokratiskt land skulle demokratiskt sinnade politiker svara Madon och Stefan K, men i nytotalitarismens tecken finns bara påstående, ingen debatt.

DN

3 kommentarer:

  1. Epiteten som rasister, främlingsfientliga och islamofober, som eliten använder mot dem som inte delar deras åsikter, och som anammas av de auktoritetstroende fårskallarna, är inget annat än mentala munkavlar.

    xbenedictx

    SvaraRadera
  2. Stefan K: "Här har regeringen gjort felet att man räknar alla som levt i Sverige en längre tid som svenskar." Och jag som trodde att alla var svenskar (enligt regeringen) som beträtt svensk mark eller svenskt fartyg eller luftfartyg. En skärpning med andra ord. :-)

    SvaraRadera
  3. Ännu ett försök,att indoktrinera befolkningen med rötter i landet Sverige..
    Kanske målet rent av är,att liksom i Nord-Korea helt hjärntvätta oss som ännu har förmågan,att kunna tänka självständigt?
    Såg hur man nu gråter ut i detta kommunistiska land,när diktatorn slutit sina ögon..
    Även om jag inser att bilderna (liksom hos oss) är publicerade efter lämplighet.Men nog är likheter mellan "vårt" nya land,och asiaternas beteende i ögonfallande.Förljugenheten lyser igenom....

    SvaraRadera