måndag 26 december 2011

En fridefull julhelg i alliansens mångkultur-paradis, Malmö.



Hamodi Al-Mahmoud sköts till döds och två personer skadades efter en skottlossning på Västanforsgatan i Malmö. De maskerade gärningsmännen har setts springa från platsen.
Ett vittne säger att det var 20-30 personer i lokalen när två gärningsmän kom in och började skjuta. Vittnet säger också att det är en föreningslokal.
En boende i närheten bevittnar polisarbetet från sin balkong.
– Jag har inte riktigt smält detta. Det är femtio meter från min dörr. Man är lite skärrad att det händer så nära inpå.
En mycket exklusiv bil med många olika ägare är inblandad och blockerad av polisen.

Men.
No worry.
Dom finns ju i belastningsregistret - så - puh!!!!!!
Jamen, då så.
Vicken himla tur.

Dags att skydda befolkningen och proklamera undantagstillstånd nu, Reinis.

GP
HD
ystadallehanda
sydsvenskan expressen aftonbladet

4 kommentarer:

  1. Nu gäller det att få de värsta mångkulturförespråkare med Eric Ullenhag i spetsen, att bosätta sig mitt i Rosengård i Malmö. Var ska sleven vara om inte i grytan. Givetvis ska deras familjer flytta med, så att även de får känna av kulturberikningens alla fördelar, hon Moderatsnuten och Billström ska naturligtvis med i första gruppen, samt den ryggradslöse. Denna kvartett kan ju nu genom att bara tala folket tillrätta, få ned kriminaliteten till nästan noll tror dem, så låt dem få försöka, medan Ilmar Reepalu med sina handgångna män får skaka galler för okänd tid.
    Så borde det vara, men ryggradslösa politiker spolar bara ned sig själva i toaletten, och stiger upp från densamma någonstans i kommunhuset. Det är nästan i alla sammanhang bäst för politiker att vara ryggradslösa som Toffeldjur.

    SvaraRadera
  2. Rätt! Svenska folket bör kräva detta av de som älskar mångkulturen, men som blundat oanständigt och allt för länge för konsekvenserna.

    SvaraRadera
  3. Ja så här långt har det alltså nu kommit i södra Sverige.Mord och mordförsök är vardagsmat.Häkten fulla av "nybyggare",vilket tvingar "rätten" att släppa gangsterna fria p.g.a lokalbrist !!!
    Att polisen inte klarar av,att "lösa" mångfaldens alla mord,har jag full förståelse för.Gruppen måste var helt utarbetad...Tänk bara allt arbete, att översätta dessa exotiska namn,till förståelig byråkratisvenska ....Trots deras idoga arbete,har inte de "styrande" ännu kunnat tyda den klara trend som framgår,eller har de möjligen förbisett det hela...

    SvaraRadera
  4. Hej Carina!
    Apropå alla dessa mångkulturförespråkare.
    Bäst så? Ett liter sammandrag av morgonens läsning i dagens gammelmedia - som i god(?) tradition sätter skygglapparna på och bestämmer hur den politiskt korrekta verkligheten ska se ut så läsarna ska slippa bli upprörda över sanningar om ”våra” bidragstagande mångfalds analfabeter.
    Dagens Nyheter den 27 december 2011
    Sid 26: om Oslo: Kamp mot gatuvåld engagerar.
    ”Debatten om den otrygga staden har stundtals varit hård, särskilt som polisen gått ut med uppgifter om att en klar majoritet av de uppklarade överfallsvåldtäkterna de senaste åren begåtts av personer med utländskt
    ursprung.”
    (Så allting är alltså Norska polisens fel? Vilken tur att polisen i Sverige inte går ”ut med uppgifter” om att det är likadant här så att vi slipper (usch och fy) den ”hårda” debatten.)

    Sid 35: Anders Borg tror att integration blir en stor fråga de närmaste åren. ( jag ler i mjugg)
    ”Föräldraförsäkringen utgör ett särskilt problem när det gäller integrationen. Det kan behövas en översyn av reglerna för att få ut fler invandrarkvinnor på arbetsmarknaden. – Vi har sett att lång frånvaro från arbetsmarknaden ofta bidrar till väldigt låg förvärvsfrekvens bland kvinnor som är utrikes födda. Det kan behövas en översyn av reglerna för att ge dem tydligare drivkrafter att gå frän föräldraledighet till förvärvsarbete.”
    (Jaha! Och hur många svenskar VET om att dessa kvinnor klädda i stora tygsjok kan plocka ut föräldraledighet retroaktivt! för alla sina(?) barn, och alltså stanna hemma i åratal? Jag undrar också vad de ska kunna jobba med i dessa otympliga kläder? Lingon och blåbärsskogen vore annars en passande arbetsplats för dessa illitterata individer.)

    Till sist: (oavsiktligt?) Mitt i prick är denna dikt från Namn o Nytt sidan!
    Bäst så (?)
    När din samtid försatt dig i knipa
    är det praktiskt att tänka som så:
    Det är pinsamt att inte begripa.
    Det är värre ibland att förstå.
    Holmberg

    Hälsningar och tack Carina för att du vågar häckla alla dessa (annars allenarådande) mångkulturförespråkare och härskartekniker!

    SvaraRadera