måndag 21 november 2011

Till newsmill: TA BORT DEN PROVOKATIVA ARTIKELN AV SAFIYAH NOORMOHAMED


Newsmill publicerar idag en artikel som är så provocerande att de inte vågar öppna kommentarsfältet. Chickens, säger jag.
Skam på er som hetsar mot vårt svenska samhälle och dess värderingar utan att låta oss med olika åsikter få komma till tals. Ta bort artikeln tills ni vågar tillåta yttrandefrihet.

En ung flicka, Safiyah Noormohamed, skriver:
-"Jag medger att jag är förtryckt. Dock inte av min pappa och inte av min bror, utan för att jag tvingas skaka hand med främmande män."

Till Safiyah Noormohamed, du har frivilligt valt att flytta till ett sekulariserat land med långt gången demokrati och jämlikhet i väst.
Om du inte begriper att följa detta lands friheter och ta seden dit du kommer, så tycker jag att du ska flytta tillbaka till varifrån du kom.
När du skriver:
-"För mig är frihet att kunna bestämma över sina egna val här i livet."
Så är du så full of shit, Safiyah, ty du om nån borde veta att muslimer inte tillåts göra nånting utan att rådfråga och lyda Koranen.
"sina egna val..." BAH.

När du inte vill ta en man, en jämlike, i handen så visar du avsky och sårar.
Och diskvalificerar dig som jämställd meborgare och modern medmänniska.
Allt enligt ditt nya lands värderingar.

12 kommentarer:

  1. rätt.

    fegisar, hade hoppats på lite konstruktiv respons.

    SvaraRadera
  2. Bravo Carina.
    /lilla jag

    SvaraRadera
  3. Eller släpp på kommentarerna?

    Svenskan har en debattartikel av centerpartisterna Abir Al-Sahlani och Stina Bengtsson med rubriken "Billström har stoppat vård till papperslösa". Efter 500 kommentarer stängde de ner kommenteringen. Ingen av de som jag hann lästa var positiv till förslaget.

    Undrar om "våra herrar" känner flåset i nacken än?

    SvaraRadera
  4. Heja Carina. Du har ett starkt rättspatos. Du är modig. Jag säger det igen: Du är ett föredöme och vi följer dig dag för dag. Vi skall vinna! Inte försvinna.

    SvaraRadera
  5. Kanske hon var väldigt ung och naiv.......hon såg ut att vara ung och naiv.

    kkj

    SvaraRadera
  6. Är man ung och naiv och inte orkar ta de smällar en fri debatt bör få ha, så ska man inte vara så mediakåt att man låter sig publiceras. Dessutom är det fegt så in i helvete av Newsmills chefer. Det jag har att säga dom, väljer jag att göra från något annat ställe än från Carinas blogg.

    SvaraRadera
  7. Jo det är klart att det är ett svårt förtryck att ta mansgrisar i hand, fullt jämförbart med att bli stenad.
    Nej, man upphör aldrig att förvånas över människors dumhet. Eller över Newsmill... Såna här insändare tar dom in, men insändare som är kritiska mot den vansinniga invandringspolitiken eller mångkulturen censureras oftast.

    /Christian

    SvaraRadera
  8. Jävlar!! Faan vad bra skrivet, om jag hade kunnat uttryckt mig hälften så bra hade jag varit löjligt stolt över mig själv, men nu var det du som skrev de rätta raderna därmed tänker jag kora dig för statsministerposten....

    SvaraRadera
  9. Janstefans, och alla, jag antar utmaningen, då skulle ni få se en statsminister, en riktig svensk, nåja lite valonblod, men inga cirkusartiseter och lössläppta damer, med hjärtat på rätta stället och förmågan att känna, visa och leva. Dessutom har jag fostrat tre barn som inte är gangsters. Utan alla är stora tillgångar till samhälet. Bara en sån sak.

    SvaraRadera
  10. Applåder från mig också!!!!
    Blogginnehaverskan går från klarhet till ännu mera klarhet.
    Man undrar hur newsmill tänker...inte alls kanske?

    /HellBoy

    SvaraRadera
  11. Vilken jämlikhet är det du snackar om? Att kvinnan inte respekteras lika mycket som mannen här i Sverige? Är det just denna jämlikhet du syftar på för i såfall är du verkligen ute och cyklar Carina. Förresten vad hände med yttrandefriheten här i Sverige? Vad hände med att individen själv bestämmer vad hon/han vill tro på. Om du nu har någonting att säga till Safiyah så tror jag att du bör ta en extra titt på artikeln och verkligen förstå syftet med den. Att Newsmill valde att inte visa kommentarer är uppenbart även för en tre åring.. Sen är det verkligen tragiskt att icke-muslimer säger att muslimer går bakåt i tiden när det är ni själva som gör det. Jag ett Wake up call till dig Carina för det är faktiskt 2011 nu.. jag tror du förr eller senare kommer att ta och acceptera muslimerna. Sedan gör du mig väldigt besviken när du pratar om muslimer fastän din egna sån är i ett muslimskt land för tillfället.. Just saying:/

    SvaraRadera
  12. Sanaa: Varför censurerar Newsmill kommentarerna i just detta fall? Du pratar själv om yttrandefrihet!! vad hände med den ,ja?
    Hur går vi icke-muslimer (snacka om att generalisera) bakåt i tiden? Muslimerna borde kanske rätta in sig i ledet när de själva valt att flytta till ett sekulariserat land såsom Sverige. Passar inte galoscherna finns det ju andra länder som är mer islamifierade, oder?
    Carinas son är på uppdrag i muslimskt land bla annat för att hjälpa till med demokrati och jämnställdhet och det är som du själv skriver....tillfälligt...just saying!

    /HellBoy (äldre än 3 år)

    SvaraRadera