lördag 19 november 2011

Reinfeldt is proud, black and beautiful.


Statsminister Reinfeldt vräker ur sig sitt hat mot "dom" andra, alltså alla vi som har en annan syn på massinvandringen, utanförskapet och gettofieringen i en intervju i
sydsvenskan idag.
"Jag är en typisk svensk. Min farfarsfar var frukten av en romans mellan en färgad amerikansk cirkusartist och ett lettiskt hembiträde. Det är svenskt."

Reinfeldts borgerliga kolleger i Europa – Frankrikes Nicolas Sarkozy, Storbritanniens David Cameron, Tysklands Angela Merkel och Danmarks Anders Fogh Rasmussen – gör istället invandringsskeptiska uttalanden. De ifrågasätter mångkulturalism och har ibland pekat ut muslimer eller romer som särskilt problematiska.

Men Reinfeldt, den enögde mannen, mannen som tycker sig vara den ende som har rätt att uttala vilka som är riktiga "svenskar", och det kan bara vara om man har svart blod.
Reinfeldt, den enögde mannen med det stora hatet mot sina ursvenska landsmän tycks köra en högst personlig vendetta i sin politik.
Och det är alarmerande.
Och diskvalificerar honom som statsminister.
Ta ditt hat Reinfeldt, och dra dig tillbaka.

SvD metro

5 kommentarer:

  1. Har ibland funderat över,om denna sprattelgubbe
    använder någon form av nervlugnande medel.Eller rentav än starkare preparat !!
    Min misstänksamhet grundar sig på hans ovanliga beteende från tid till annan.
    Nu är ju dessa hans citat,hämtade från ett antal år tillbaka,fram till dagens.. Detta skulle i så fall innebära,att han sedan länge står under medicinsk behandling !!
    Var det rentav en överdos,som gjorde sig påmind under senaste partiledardebatten...då han verkade ovanligt hög och talför..Att han liksom en salig avsomnad S-ledare (sedan 70/80-talet), dessutom allt emellanåt,försvinner fullständigt från scenen,har kanske sin grund !!
    Är jag kanske för misstänksam och ensam om min teori ??

    SvaraRadera
  2. Jag sitter stum av förvåning att en artikel med en god andel korrekt information om situationen i Sverige och Europa är publicerad i Bonniermedia. Det är nog ett misstag, journalisten får nog snart silkessnöret.

    Det är bara att konstatera att FRAdrik Rheinfeldt inte är regeringsfäig. Med de senaste dagarnas avslöjanden om att psykologer sjukskriver på distans vore det enkelt att få vår dyre statsminister instutionaliserad med följande citat?:

    "Jag ogillar djupt all form av främlingsfientlighet. Det har säkert flera rötter. I min släkt har jag en väldigt brokig bakgrund. Min farfars farfar var svart. Min släkt kommer inte från Sverige."

    "längtar efter Mona Sahlins antirasistiska glöd"

    "Reepalu köper in vi-och-dom-tänkandet, vilket är kärnideologin hos den främlingsfientliga rörelsen"

    "Fredrik Reinfeldt talar om SD som "ett svårsläckt fenomen"."

    Tvi vale!

    SvaraRadera
  3. Ah, så det är därför reinfeldt älskar mångkulturen så mycket. Då fick man svaret på den gåtan...

    /christian

    SvaraRadera
  4. "typisk svensk" nyss fanns det inget som, var typiskt eller ens svenskt. Men med svart blod? Ger det honom rätt att islamifiera vårt land.

    SvaraRadera
  5. Islamifiera ditt land!? Haha

    SvaraRadera