måndag 7 november 2011

När ett barn blöder. Så blöder hela familjen.


Efter att ha sett statsministerns unge son, Erik, 16 år på denna videosnutt från en klassrumssituation, och detta foto som publicerats på länk på Flashback inser jag att statsministerfamiljen har massiva domestic problems.
Mamman i mig talar nu.
Jag hoppas de får all hjälp att orka.
Och att överleva bra.

4 kommentarer:

  1. Inte så konstigt att han blev misshandlad för ett tag sen för han verkar vara stöddig och översittaraktig - en typisk "nollåtta".

    /Christian

    SvaraRadera
  2. Jag minns såna killar från mina söners skoltid, egentligen kunde man se redan på lekis, vem som skulle bli antagonist. Mina killar har aldrig själv varit utåtagerande eller haft hävdelsebehov, varit mer trygga fotbollskillar, men som nån gång råkat ut för att "irritera" andra bara genom att vara justa grabbar.
    Minns en gång när äldsta killen i sexan blev nersparkad för att han hade likadan skjorta som sin lillebror. Killen som sparkade hade redan "övat" på alla andra i skolan, så "fröken" orkade inte (läs vågade inte)ringa föräldrarna. Hon bad mig. När jag ringde och vänligt ville tala med pappan (advokat) så fick jag en verbal kick rakt i solarplexus.
    Och det gick mycket tydligt upp för mig varför sonen var som han var.

    SvaraRadera
  3. Du Carina det är nog samma sak här. Äpplet har nog inte fallit så långt från päronträdet. Och hur det är med ett päron till farsa vet vi ju, eller?

    SvaraRadera
  4. Man kan verkligen ha sina aningar, Olli.

    SvaraRadera