tisdag 8 november 2011

Kreativa invandrare.


Under åtta år påstås den nu 46-årige pappan, med ett inte helt rent record, ha tvingat sin dotter att spela sjuk så att han kunde få ut 2,4 miljoner kronor i assistansbidrag. I dag ställs han inför rätta i Malmö.

Låt mig konstatera att zigenarna själva inte gör mycket för att bättra på det rykte som Maria Leissner försöker vitmåla och sätta vingar på.
Vad man än väljer att kalla dem.


"Vi tror att minst en tredjedel av Försäkringskassans pengar går till fuskare, säger polismannen Karl-Arne Ockel på polisen i Halland. Karl-Arne Ockel säger att det kan handla om ett par hundra miljoner i Halland och 10 miljarder totalt i Sverige."

10 miljarder.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"De amerikanska kriminologerna Dennis Marlock och John Dowling har i över 20 års tid specialstuderat bedrägeribrott och dragit slutsatsen att zigenare sticker ut mer än något annat folk vid den typen av brottslighet. I boken License to steal konstaterar de bland annat följande:
Ur deras perspektiv är välfärd en stor och storslagen karneval där de vinner i princip alla spel de spelar. Välfärdsprogram förser zigenare med ovedersägliga bevis för att icke-zigenare är medfött dumma. Endast dumma människor skulle skapa ett system som är så enkelt att lura. Det tycks nästan som att välfärdssystemen är utformade och uppförda för att ge zigenare extra inkomster."


sydsvenskan expressen sydsvenskan realisten aftonbladet skanskan

4 kommentarer:

  1. Jo mångfalden får kosta vad den vill,den styrande överheten,har så beslutat !!!
    Men 10 miljarder...enbart hos FK.Vad kostar då massinvasionen totalt sett ???

    SvaraRadera
  2. sssssccchhhh, Lars nu ska vi inte sitta här och sätta grupper emot varandra, eller nåt.....

    SvaraRadera
  3. Allt stämmer! Som de amerikanska kriminologerna säger: Vissa kulturer ser oss som dumma och lättlurade. Och så är vi! I alla fall stämmer det på ett flertal personer tex. i det politiska skiktet som verkar vara uppfyllda av naivitet gränsande till stupiditet. Vi är ju alla lika och eftersom vi svenskar är hederliga (nåja, ganska i alla fall) måste även andra vara det.

    Ordet "kriminella kulturer" får inte nämnas, vi ska låtsas om att det inte existerar. Emellertid i vissa samhällen är det de enda sättet att överleva. Då är det inte så konstigt att levnadssättet (i mångkulturens namn)följer med till det nya landet.

    kkj

    SvaraRadera
  4. Vi har nog med egna kriminella,som alla banker (bankrånarna tar små summor,kundrånarna tar stora,och gör det ostraffat),alla sk goda,som glada huddikteaterns ledare,som lever gott på att utnyttja de utvecklingsstörda och talar om allas lika värde och mångfald,och sedan reser land och rike runt ,nedklädd ,och skryter om det.Och för det har han blivit belönad av både Tjabo och Vickan.
    Så varför importera fler av dessa smarta entreprenörer,som saknar heder och skam övergår mitt förstånd.

    xbenedictx

    SvaraRadera