måndag 28 november 2011

Hatpropagandan har nått avgrunden i helgen.


SD´s Landsdagar har verkligen fått de korrekt krypande och förljugna svenskhatarna ur sina slemmiga och dunkla gömslen.
Så mycket osakligt och förutsägbart skit har nog aldrig tidigar plitats under glödlampan på redaktionerna under en weekend i Sverige. DN idag "Bakom leendet skymtar huggtänderna",blir nästan tragikomiskt.
Men har i alla fall inväntat resultatet på Landsdagarna innan de klämmer fram cde ementerade åsikter de hade långt innan mötet.

Vadan denna explosiva offensiv - känner de flåset i nacken?
Börjar de inse att vi inte går på fablerna längre.
Att vi har andra kanaler där vi får läsa den sanning vi medborgare förtjänar.

4 kommentarer:

  1. Surt sa räven? Bättre huggtänder än tandlös?

    Fortsätter det så här lär vi se "Gated Communities" på Söder och i Bromma?

    SvaraRadera
  2. Förutom sanning och frihet behöver folket även pizza, så hur går det med pizzaundersökningen?

    /Plutten

    SvaraRadera
  3. Se här! Positivt och glatt om Landskrona: http://www.svd.se/kultur/understrecket/krigsflyktingar-fann-paradiset-ilandskrona_6672604.svd

    SvaraRadera
  4. Hej, jag vill bara tipsa om dagens chatt där Daniel Poohl chattade om "högerextremismens förändring" och svarade på läsarnas frågor i DN [http://www.dn.se/kultur-noje/dns-lasare-chattade-med-expos-daniel-poohl]. En läsare ställer då denna fråga:
    "Thorsten Schütte: Ska vi icke högerextrema ge oss in i striden i kommentarsfälten eller ge upp? Jag har till i somras försökt på http://soldatmamma.blogspot.com/, men efter Breivik blev tonen där så hård att jag inte vill att SÄPO ser mig kommentera där.
    Daniel Poohl: Striden vinns inte bara på kommentarsfälten, även om det är viktigt att bemöta rasism och intolerans när den dyker upp. Jag ser hellre att man tar kommandot själv, starta en egen blogg, skriva egna inlägg, ge en motbild, låt de reagera på vad du gör.".
    Först och främst, jag har läst dina inlägg av och till och tycker inte de är högerextrema på något sätt. Har du någon som helst aning om vilket datum/inlägg som Thorsten höll på att flippa ur i? Ha det gott

    SvaraRadera