onsdag 9 november 2011

Här sitter vi i ghettokriminaliseringens högborg och dreglar.



HÅLL I ER NU LUTTRADE SVENSKAR, TRÄLAR UNDER BISARR-PK-ISTERNA I SVERIGE.

"Aldrig tidigare har Norska Polisens utlänningsenhet (PU) utvisat så många straffade asylsökande som nu 2011. Antalet tvångsutvisade väntas också nå en ny topp i år.
- Detta är en önskad utveckling och har stor betydelse för asylinstitutets legitimitet och för att upprätthålla den generella förståelsen för asyllagen, säger statssekreterare i Justis- og politidepartementet, Pål K. Lønseth.


I fjor tvångsutvisades 4.615 personer, den dittills högsta siffran nånsin. I år var PUs 4.600, en siffra Lønseth kommer att överskridas. Den 7e november i år har redan totalt 3.766 personer utvisats.
I Sverige?
Nämen vi kan ju inte utvisa dem om vi ska bli 40 miljoner, säger livetsords-gudinnan.

Nu tror väl alla vi att norrmännen är stolta och jublar över sina rakryggade politiker som värnar Norges alla fredliga invånare.
Men, lyssna här:

1. For lite, for sent.

2. Ja,det er bare å fortsette å sette rekorder STORBERGET!! Eller er dette bare brannslukking kanskje? Mest sannsynlig....

3. Det er mange å ta av så det skulle bare mangle.

Vi har alla haft det hit upp.

vg

2 kommentarer:

  1. Jag noterar att lille fru Lööf har stängt av kommentarsfunktionen på sin blogg. Det är tydligen tungt att bli emotsagd hela tiden av "verklighetens folk"?

    SvaraRadera
  2. Lilla fru Lööf, när ska fjället trilla från hennes ögon?
    Hennes madonnauppsyn blir bara mer och mer besynnerlig, kan det va så att hon faktiskt tror att hon är Kristi Brud, och ska försörja 40 miljoner människor med några brödskalkar och ett par fiskar, det skulle förklara en del.

    SvaraRadera