söndag 13 november 2011

Före, och - efter. Sexet.


Ny forskning från hälso-organisationen HealthyWomen visar att aktiviteten i sovrummet är minst lika viktig som den på gymmet för att hålla formen.
Kärleksakten får också kvinnor att verka mycket yngre än de är.

- Kvinnor, som har sex minst fyra gånger i veckan, ser ut att vara minst tio år yngre än sin egentliga ålder, det säger Naomi Greenblatt, som står bakom den stora undersökningen.


ekstrabladet

7 kommentarer:

  1. Eftersom min åldersgrupp sedan länge är utgången,en annan intressant iakttagelse...
    Såg att två mindre Nv-skånska orter-i dagens lokaltidning- slog sig för bröstet.
    Grund för det stort uppslagna reportaget,2.400 personer flyttar varje år in...och lika många flyttar ut !!!
    Tanken kom,hur stor är omsättningen i öknens oaser per år ??
    Inte kan väl detta vara någon form av världsrekord,även om de kringflyttande är av i stort samma folkgrupper som oasens !!

    SvaraRadera
  2. Sex eller ej?För oss kvinnor spelar känslorna stor roll.vi måste ha hela biten,så att säga.
    För övrigt ser jag påtext-tv att allt fler anhöriga tar hand om sina äldre .De går ner på halvtid eller slutar sina jobb.Detta måste i längden stå staten dyrt.
    Våra folkförrädare till politiker vill gärna framhålla att detta är framtidens melodi och vi får vara beredda att ställa upp allt mer.
    DET SKALL VI ALLTSÅ INTE!Lagen är mycket klar och tydlig på den punkten.Det är ett ansvar för kommun och stat att ta hand om hjälpbehövande medborgare som är över 18 år.
    Dock är vården så miserabel för de försvarslösa gamla att de anhöriga kastar in handuken och ger upp.
    Mina systrar fann vår mor i så dåligt tillstånd vid ett besök ,att de satte mor i en "lånad rullstol" gick hem med henne medan tårarna skvalade ner för deras kinder.De lovade varandra att ta hand om mor så länge de kunde.Aldrig mer skulle hon förnedras på ett sk,äldreboende ,ligga i avföring och urin sedan dagar tillbaka.Svältportioner till mat,hård behandling av sk, pensionsräddare som bara var där för att de var tvingade till det.
    Mina systrar tog hand om mor i fyra år,fram till hennes död.Min syster förhandlade med kommunen om lön enligt lagen om LSS.Det är bara för inkommande nya medborgare fick hon till svar.Jojo det ser man ju idag på alla som avslöjas som de importerade snyltare de är på våra inbetalda skattemedel.
    Till sist gav de med sig och gick med på att fem timmar om dagen skulle hon få betalt för.Systern var där varje vardag i 10 timmar medan den andra arbetade 8 timmar och pendlade 2 timmar.Kommunen menade att mor kunde vara ensam 5 timmar innan den andra systern kom hem.En svårt senil människa som inte kunde gå och var svårt synskadad efter en stroke!!!
    Den arbetande systern tog över och hade mor alla nätter alla helger dygnet om i 4 år,utan att få en krona i ersättning.
    Allt som allt efter det att mor gått bort ,så räknade ut att med medicinkostnader,blöjor och andra utensilier,som var nödvändiga för att sköta mor som de själva fick betala,så hade de egentligen betalt till kommunen för att ta hand om henne.Mor hade trots att hon arbetat i 48 år inom kommunen en mycket dålig pension.För att hon bodde hos min syster så nekades hon bostadsbidrag,eftersom hon inte hade egen bostad.
    Min syster som fick betalt för 5 timmar för 10 timmars jobb ,fick dessutom p.g.a. detta en pension så låg att hon nu varje månad får gå upp till socialen och få mellanskillnaden upp till existensnivån.Fy fasen säger jag bara om dessa korrumperade politiker som svikit sina egna för sina egenintressen.Fy fasen,fy fasen,era satans förrädare.Måtte fan ta er alla!Katinka Glahd.

    SvaraRadera
  3. Huuuuuuuuu, en kniv i mitt hjärta. Så mycket för det kontrakt vi har med vårt land, vi medborgare jobbar mer än halva året till skatten, och får tillbaka - ett veritabelt helvete.
    Mer verklighetsberättelser behövs! Tack Katinka.

    SvaraRadera
  4. Katinka..
    Din berättelse speglar i stort dagens samhälle.Av någon underlig anleding är det en skam att bli gammal i Sverige.Helst skall en svensk pensionär,avlida samman år som pensionen äntligen träder i kraft.
    M.a.o vill jag citera Ulf Nilson,Expressen som i sin krönika en gång skrev " Att bli gammal i Sverige innebär en trappan ner i helvetet"

    SvaraRadera
  5. Helst ska man inte bara avlida, man ska först låta sig torteras psykiskt och fysiskt tills man inte har något människovärde kvar.
    Är de här "människorna" sadister?

    SvaraRadera
  6. Hmmm, fyra gånger i veckan låter nästan i mesta laget tycker jag (jag börjar bli gammal) men jag får väl göra vad jag kan då för att min fru skall fortsätta se ung ut...
    /Christian

    SvaraRadera
  7. Om du vill att hon ska se 20 år yngre ut, så gäller 8 gånger i veckan...!
    Undrar hur du kommer att se ut då? Som tio? Eller 100??

    SvaraRadera