måndag 14 november 2011

För svenskarna i tiden.


Daniel och Victoria bojkottar Carema. Hovet valde att ställa in det planerade besöket på äldreboendet i Järfälla efter de många skandalerna.

"Uppvaknandet är ett fallskärmshopp från drömmen".
Storhet.
Och min beundran.


expressen

4 kommentarer:

  1. Det märkliga i hela denna hemska utveckling,är att den har pågått i många år...
    Redan år 2006/07 gjorde jag hos min hemstads Vård & Omsorgsförvaltning en anmälan om missförhållanden.
    Som alltid bestred de styrande fem partierna alla anklagelser.I detta sammanhang förekom även en debatt på lokaltidningens insändarsida.Det hela mynnade ut i intet och den oerfarne ordf. i nämnden,kämpade med näbbar och klor för att försvara sin utförsäljning av våra äldre.
    SD`s lokala företrädare i fullmäktige gjorde otaliga försök,att få till stånd en ändring. Men icke sa Nicke...
    Under de följande åren fram tills dags dato,har flertalet allvarliga fall inträffat.Men kärleken till Carema,Attendo och andra tvivelaktiga företag,består hos de lokalt styrande politikerna än i dag.
    Varför skulle jag gärna vilja veta !!!

    SvaraRadera
  2. Tror vi svenskar måste bli mycket mer grekiska och danska av oss. Det är få som vågar som du, Lars, men vi kommer för alltid att bli överkörda losers om vi inte reser oss och kräver den skärpning som behövs. Det duger inte att bli lessna, det krävs mycket mer för att dagens sliriga, giriga makthavare ska förstå språket.

    SvaraRadera
  3. Just därför Carina högaktar jag dig och din blogg...
    För även om vi bara tillsammans kan utföra något lite,är vi ändock som en liktorn för de styrande..
    Fler och fler kommer att följa.Även om jag inte kan sia,tror jag helt fast att nästa generation inte längre låter sig tryckas ner,eller förvillas av "samhällets talesrör inom PK"

    SvaraRadera
  4. Lars, min vän, jag tror och hoppas att du har rätt, det måste helt enkelt komma en reaktion på det osynliga förtryck vi svenskar konstant utsätts för.

    SvaraRadera