torsdag 10 november 2011

Det är sexigt att gå och rösta.


Åtminstone i Putins Ryssland, där man gör det tillsammans, blink, blink, hajjar ni.
Kampanjfilmen för premiärminister Putins parti Yedìnaya Rossìya, Enade Ryssland, har tappat i opinion och vänder sig nu till unga väljare.

Men uppmaningen till sex i valbåset har nu blivit föremål för lagsökning, ty Ryssland har valhemlighet, man ska vara ensam i valbåset.

5 kommentarer:

  1. Ja se ryssar, det är ett släkte för sig... men hon var ganska snygg i alla fall, till skillnad från Putin. /christian

    SvaraRadera
  2. Ja, faktiskt, paret såg ju lite läckra ut, märker att min bild av Ryssland hänger kvar vid sovjettiden, måste nog uppdatera mig mentalt.

    SvaraRadera
  3. Mmmm, ryskor går numera inte av för hackor. När man varit på olika semesterorter har där ofta varit en hel del ryskor som ofta är mycket snygga. Det är höga klackar, smink och lättklätt som gäller. Somliga kanske skulle kalla det "billigt" men dom vet onekligen vad män gillar... (sagt av mansgrisen Christian)

    SvaraRadera
  4. Haha, jo du Christian, nu minns jag en kväll i somras, en av mina söner och hans tjej hade nåt att fira, så jag bjöd dem på Stallmästargården. På ett långbord bredvid satt ett sällskap på 12 ryska personer. Det talades mycket och högt, och alla kvinnorna (i 25-30) var jättefina. Verkligen! Jag berättade för sonen och hans tjej att så såg det ut i Sverige när jag var riktigt liten. Man klädde upp sig, fina klänningar, vackra skor, frisyrer, smycken, make-up, man kunde föra sig och röra sig kvinnligt, när man skulle gå på kalas, restaurang, show, teater, operan, konsert, var som helst.
    Det är rätt synd ändå att kvinnans frigörelse - som jag hyllar - i praktiken innebär att vi kvinnor klär ner oss. Jag är själv sån, tuffa jeans, boots, en snygg skjorta och kavaj duger överallt.
    Gud så okvinnliga och tråkiga vi har blivit.

    SvaraRadera
  5. Hej Carina
    Det är skönt att klä upp sig, av med jobbepalterna och på med klänningen och de "äkta" pärlorna.

    Det är även skönt att rösta. Då klär jag också upp mig men jag är ensam i båset...
    Eva-Marie

    SvaraRadera